Hoppa till sidans innehåll

ACA Tryouts - säsongen 2019-2020

04 MAJ 2019 21:19
Våra tränare bjuder in till tryout. Medlemmar i ACA har fått information via e-post. Nya sökanden gör intresseanmälan via vår hemsida!
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2019 21:19

Våra tränare bjuder nu in till tryouts för att kunna planera laguppdelning till höstens tävlingslag. Våra medlemmar har fått ett mejl med information om hur de anmäler sig till tryout, samt tid och datum för varje åldergrupp. Helt nya medlemmar måste först göra en intresseanmälan via vår hemsida för att placeras i kö. Endast de med längst kötid kommer att bjudas in till tryouts. 

En tryout går till ungefär som en vanlig träning, där även nya sökanden till föreningen blir inbjudna för att placeras i ett lag på lämplig nivå. Våra tränare får efter tryout en översikt på vilken nivå alla utövare befinner sig på för tillfället, och vilken utvecklingspotential som finns att vänta under kommande säsong. Det kan ta olika lång tid att lära sig nya färdigheter och vår vision är att varje medlem ska kunna träna på en nivå där man bidrar till lagets positiva utveckling. Vi lägger också stor vikt på attityd, motivation och träningsvilja. Även den mest talangfulle bör visa god attityd och träningsvilja på våra träningar för att ha möjlighet att gå vidare och utvecklas som cheerleader och bidra till laget. Varje tävlingslag har plats för max 20 medlemmar (24 st i level 5). Vi har flera lag i samma åldersgrupp men på olika svårighetsnivåer, det är alltså inte säkert att man hamnar i samma lag som sin kompis i samma ålder. Vi har högt tryck på alla våra lag och många sökanden, därför är kunskapskraven högre för en plats i något av våra mest avancerade lag. Vi ber alla medlemmar och föräldrar att respektera våra tränares kompetens och de beslut som de tar.

Våra tävlingslag tränar två till tre gånger per vecka. Samtliga tävlingslag tävlar på DM Norra och har ofta som mål att delta på en större nationell tävling per år som till exempel Riksmästerskapen, SM eller Jamfest Nordic. I samtliga tävlingslag krävs mycket god närvaro och god vilja. För de mest avancerade lagen krävs, förutom att du behöver kunna cheerleading på hög nivå, exemplarisk närvaro och ett stort träningsintresse.

Om du inte har möjlighet att komma på tryout måste du som redan tränar med ACA ändå anmäla dig för att inte tappa din plats i föreningen. Du behöver inte skicka in något mer än en anmälan om du redan är medlem. Om det är första gången du söker till ACA och du inte kan komma på tryout ska du först göra en intresseanmälan. Sedan kan du skicka in en video på dina bästa färdigheter (svåraste gymnastiklänga, hopp, stunt) till This is a mailto link

Skribent: web
E-post: Adressen Gömd

sponsorhuset

 

 gräsroten

 

 

sponsorer & partners

 

 

Postadress:
För.Luleå Arctic Cheerleading Avalanches - Gymnastik
Källgatan 2 (gavel)
97331 Luleå

Kontakt:
Tel: 0793046443
E-post: This is a mailto link

Skylt

 

teamsportia