Hoppa till sidans innehåll

JamFest Nordic 2016


Nu är det dags för den efterlängtade resan till Nyköping och Jamfest.

Här under följer information som är bra att veta inför resan både för de aktiva och föräldrar. Kontaktuppgifter till ACAs tränare finns på sista sidan i detta informationsbrev.

 

Datum

Vi kommer att resa med buss och åker från Luleå fredag den 13/5 och kommer hem söndag den 15/5. Vi reser fredag morgon vilket innebär att man måste ta ledigt från skola/jobb fredagen. Tävlingen är på lördagen. Mer info om tävlingen hittar ni på http://www.jamfestnordic.com/Events/JAMfestNordic.php.

 

Avgifter

Varje tävlande medlem från ACA betalar en avgift på 300 kr till föreningen. I denna summa ingår resa till och från Nyköping, boende, flera måltider, anmälningsavgift till tävlingen, dräkthyra m.m. Även lagföräldrar betalar denna avgift för resa, boende och mat. Summan betalas in till ACAs bankgio 5591-8767 eller via Swish till nummer 1234 2771 90 senast den 1 maj. Märk betalningen med RM/SM och för- och efternamn på aktiv cheerleader.

 

Viktiga punkter:

  • Det är ej tillåtet att tävla i glasögon. Alternativen är linser eller sportglasögon i flexiglas.

  • Ta med läkarintyg på receptbelagd medicin.

  • Tänk på våra allergiker, rolla kläder om du har pälsdjur hemma, inga starka parfymer osv.

  • Totalt förbud för nötter pga. luftburen allergi!!!

 

Resan till och från Nyköping:

ACA hyr en buss med chaufförer som tar oss till och från Nyköping. Era väskor kommer att placeras i bagageutrymmet under bussen, så packa gärna en liten ryggsäck med de saker ni vill ha med i bussen, t.ex. mellanmål, tidningar, laddare, hörlurar osv. Vi använder inga starkt parfymerade produkter inne i bussarna samt totalt förbud för nötter!

Luleå - Nyköping Fredag den 13/5

Samling 06:30 på Loet - Luleå Busstation i centrum. Bussen avgår 07:00.

Ät gärna frukost hemma eller ta med på bussen. Vi stannar vid Höga-kustenbron för att äta lunch (medtag egen lunch). Vi beräknar vara framme i Nyköping ca 17.00, därefter äter vi middag.

Nyköping - Luleå Lördag den 14/5 (Kommer hem söndag 15/5)

Innan vi beger oss till tävlingshallen packar vi ihop alla väskor i bussen. Efter prisutdelningen väntar bussen utanför hallen för hemresa. Vi kommer att stanna i Södertälje för att äta förbeställd middag. Vi kommer alltså att resa under natten, så det är bra att ha med kudde, filt och kanske öronproppar eller hörlurar i bussen så att man kan sova. Beräknad hemkomst ca. 06.30-07.00 på söndagen.

När vi är framme i Luleå stannar bussarna på Loet - Luleå busstation där föräldrar får hämta upp sina barn. Vi önskar att alla tar med sig mobiltelefon så att de kan höra av sig till föräldrar när vi närmar oss Luleå, eftersom det är svårt att beräkna exakt vilken tid vi kommer vara framme.


Boende:

Vi kommer att övernatta i en föreningshall på Rosvalla center, vilket är i anslutning till själva tävlingshallen. Tävlingen hålls i Nyköping Arenor, Rosvalla Eventcenter, Idrottsvägen, 611 62 Nyköping. Vi övernattar i lokalen med på medhavande madrasser/liggunderlag och egna sängkläder, så kom ihåg att kolla packlistan.


Måltider:

Den enda måltid ni behöver ta med själva är lunch till bussresan Luleå-Nyköping, samt eventuellt frukost om ni ej äter hemma innan. Det kan även kan vara bra med extra mellanmål, frukt och dricka till tävlingsdagen samt fickpengar om man vill köpa något när bussen stannar längs vägen.

Föreningen står för alla övriga måltider, frukost, lunch och middag. Alla eventuella allergier ska meddelas till ditt lags tränare snarast!

 

Biljetter till Jamfest:

Biljetter till supporters kommer att säljas via EasyTicketing biljettservice. Datum för försäljningsstart är ej fastställt, men håll koll på hemsidan då vi antar att biljetterna släpps snart. Priset är 195 kr per biljett, barn under 2 år går in gratis. Det går endast att välja plats på sektion B.

 

Här hittar ni biljettförsäljningen:

http://easyticketing.se/Home/tickets/471/False

Uppdaterad: 20 AUG 2017 16:15 Skribent: webmaster

sponsorhuset

 

 gräsroten

 

 

sponsorer & partners

 

 

Postadress:
För.Luleå Arctic Cheerleading Avalanches - Gymnastik
Källgatan 2 (gavel)
97331 Luleå

Kontakt:
Tel: 0793046443
E-post: This is a mailto link

Skylt

 

teamsportia