Hoppa till sidans innehåll

RM och SM 2015


Informationsbrev RM och SM 2015

 

Nu är det dags för den efterlängtade resan till Nyköping och RM/SM.

Här under följer information som är bra att veta inför resan både för de aktiva och för föräldrarna.

 

Kostnaderna för denna resa för er föräldrar/aktiva är 300 kr/person för måltider. Anledningen till att kostnaden blev så pass låg är att de aktiva har kämpat på så bra med försäljningarna i år.

 

Saker att fixa innan vi åker:

  • Personbevis – ID-kort, körkort, pass eller personbevis. Personbevis går att fixa via skatteverkets hemsida eller hos polisen. Kontakta era tränare ifall ni har några frågor.

  • Linser – ej tillåtet att tävla i glasögon. Alternativen är linser eller speciella sportglasögon i flexiglas.

  • Läkarintyg på receptbelagd medicin.

  • Biljetter till RM – föräldrar/syskon/vänner som inte hann med att beställa biljetter genom ACA får köpa dessa själv genom Transtickets hemsida: http://www.easyticketing.se/ Pris: 200 kr för alla. Barn i knä går in gratis.Resan till och från Nyköping:

ACA hyr två bussar med chaufförer med plats för ca 50 personer i varje buss. Titans och Spartans åker tillsammans, och Trojans och Divas åker i samma buss. Era väskor kommer att placeras i bagageutrymmet under bussen, så packa gärna en liten ryggsäck med de saker ni vill ha med i bussen, t.ex. frukt, tidningar, hörlurar osv.

 

Vi har lediga platser i båda bussarna som vi erbjuder till föräldrar och syskon till våra tävlanden. För 250kr/vuxen + 50kr/barn (under 15 år) får ni resa med oss tur och retur. Boende ingår ej. Maila This is a mailto link för att boka plats på våra bussar. Det är viktigt att ni skriver vilket lag ni vill åka med. Först till kvarn!

 

OBS: Var extra noga med att inte ha några hår från pälsdjur på kläderna. Speciellt häst eftersom vi har en tjej i förening som är extremt allergisk mot pälsdjur!

 

Godis-/chips-/läskförbud fram tills efter man har tävlat klart med sitt/sina lag!

 

  • Luleå-Nyköping Fredag den 22/5

Samling 05:45 på Loet - busstationen i centrala Luleå. Bussarna avgår senast 06:00. Medtag egen frukost och lunch till bussresan. Vi stannar längs vägen för några pauser. Vi använder inga starkt parfymerade produkter inne i bussarna.


  • Nyköping-Luleå Söndag den 24/5

På söndagen packar vi ihop alla väskor i bussarna innan tävling. Efter prisutdelningen (ca 17-tiden) väntar bussarna utanför hallen för hemresa. Vi kommer att stanna längs vägen för att äta middag. Vi kommer alltså att resa under natten, så det är bra att ha med kudde, filt och kanske öronproppar eller hörlurar i bussen så att man kan sova.

 

När vi är framme i Luleå stannar bussarna på Loet/busstationen där föräldrar får hämta upp sina barn. Vi önskar att alla tar med sig mobiltelefon så att de kan höra av sig när vi närmar oss Luleå då det är svårt att beräkna exakt när vi kommer vara framme.Boende:

Vi kommer att bo på Tessinskolan i Nyköping. Vi kommer dela in lagen i olika klassrum. Alla tar med sig liggunderlag/luftmadrass och andra sovgrejer, precis som på DM i Skellefteå. Märk alla saker med namn, så ingenting försvinner. Skolan ligger nära Rosvalla Eventcenter där RM/SM kommer att hållas.

Tessinskolan Rosvalla Eventcenter
Tessings väg Idrottsvägen
611 36 Nyköping 611 62 Nyköping

 

Måltider:

Ta med själv:

  • Frukost fredag på bussen.

  • Lunch fredag på bussen.

  • Mellanmål/energy bars m.m. till bussresan och tävlingsdagen

 

Ta även med fickpengar i fall ni vill köpa något när vi stannar med bussen. Det kan bli länge mellan lunch och middag på fredagen, kan vara skönt att äta något litet mellan måltiderna. Kom ihåg att fram tills efter man har tävlat klart med sitt/sina lag så gäller godisförbud!

 

Betalning måltider:

För att underlätta all betalning av måltider under resan då det mesta kommer via catering så önskar vi att ni sätter in pengarna för mat (300kr/person) till föreningens konto senast onsdag den 20 maj. Detta kan ni göra antingen via bankgiro 5591-8767 eller via swish till nummer 1234 2771 90. Märk betalningen med den aktivas namn och lag.

 

 

 

Uppdaterad: 20 AUG 2017 16:15 Skribent: webmaster

sponsorhuset

 

 gräsroten

 

 

sponsorer & partners

 

 

Postadress:
För.Luleå Arctic Cheerleading Avalanches - Gymnastik
Källgatan 2 (gavel)
97331 Luleå

Kontakt:
Tel: 0793046443
E-post: This is a mailto link

Skylt

 

teamsportia