Hoppa till sidans innehåll

RM och SM 2016


Nu är det dags för den efterlängtade resan till Malmö och RM/SM.

Här under följer information som är bra att veta inför resan både för de aktiva och föräldrar. Kontaktuppgifter till ACAs tränare finns på sista sidan i detta informationsbrev.

 

Datum

Vi kommer att resa med buss och åker från Luleå torsdag kväll 19/5 och kommer hem måndag den 23/5. Detta innebär att man måste ta ledigt från skola/jobb fredag den 20/5 samt måndag 23/5. Lördagen tävlar Trojans, Spartans, Amazons, Teal Mafia och Teal Squad. Söndagen tävlar Titans. Fullt schema finns på www.cheerleading.se.

 

Avgifter

Varje tävlande medlem från ACA betalar en avgift på 500 kr till föreningen. I denna summa ingår resa till och från Malmö, boende på hotell tre nätter, nästan alla måltider, anmälningsavgift till tävlingen, dräkthyra m.m. Även lagföräldrar betalar denna avgift för resa, boende och mat. Summan betalas in till ACAs bankgio 5591-8767 eller via Swish till nummer 1234 2771 90 senast den 1 maj. Märk betalningen med RM/SM och för- och efternamn på aktiv cheerleader.

 

Viktiga punkter:

  • Det är ej tillåtet att tävla i glasögon. Alternativen är linser eller sportglasögon i flexiglas.

  • Ta med läkarintyg på receptbelagd medicin.

  • Tänk på våra allergiker, rolla kläder om du har pälsdjur hemma, inga starka parfymer osv.

  • Totalt förbud för nötter pga. luftburen allergi!!!

  • Du som tävlar SM-klass (enbart våra groupstunts) kom ihåg giltig legitimation vid registreringen.

 

Resan till och från Malmö:

ACA hyr två bussar med chaufförer med plats för 45 respektive 55 personer i varje buss. Trojans och Spartans åker tillsammans, och Amazons och Titans åker i samma buss. Era väskor kommer att placeras i bagageutrymmet under bussen, så packa gärna en liten ryggsäck med de saker ni vill ha med i bussen, t.ex. mellanmål, tidningar, laddare, hörlurar osv. Vi använder inga starkt parfymerade produkter inne i bussarna samt totalt förbud för nötter!

Luleå - Malmö Torsdag den 19/5

Samling 17:30 på Coop Arena parkering. Bussarna avgår 18:00. Alla ska ha ätit middag hemma. Ta med eget kvällsmål. Vi stannar längs vägen för bensträckare och tid att äta kvällsmål innan resan fortsätter under natten. Beräknad ankomst i Malmö ca. 14 på fredagen, då äter vi även lunch.

Malmö - Luleå Söndag den 22/5 (Kommer hem måndag 23/5)

 På söndagen packar vi ihop alla väskor i bussarna innan tävling. Efter prisutdelningen väntar bussarna utanför hallen för hemresa. Vi kommer att stanna längs vägen för att äta middag. Vi kommer alltså att resa under natten, så det är bra att ha med kudde, filt och kanske öronproppar eller hörlurar i bussen så att man kan sova. Vi stannar även för frukost och lunch under resans gång. Beräknad hemkomst ca. 17.00 på måndagen.

När vi är framme i Luleå stannar bussarna på Coop Arena parkeringen där föräldrar får hämta upp sina barn. Vi önskar att alla tar med sig mobiltelefon så att de kan höra av sig till föräldrar när vi närmar oss Luleå, eftersom det är svårt att beräkna exakt vilken tid vi kommer vara framme.

Boende:

Vi kommer att bo på hotell Scandic Segevång (Segesvägen, 212 27 i Malmö). Uppdelning i rummen görs av lagens tränare. Själva tävlingen håll i Baltiska Hallen. Vi tar oss till och från tävlingshallen med bussarna.

För anhöriga som tar sig till Malmö för egen regi finns det 9 st dubbelrum tillgängliga bokade via föreningen. Dubbelrum kostar 700 kr/natt och är bokade 20-22/5. I priset ingår endast boende och frukost. Först till kvar gäller, för bokning kontakta This is a mailto link.


Måltider:

Den enda måltid ni behöver ta med själva är kvällsmål till bussresan Luleå-Malmö. Det kan även kan vara bra med extra mellanmål, frukt och dricka till tävlingsdagen samt fickpengar om man vill köpa något när bussen stannar längs vägen.

Föreningen står för alla övriga måltider. Frukost ingår i boendet på hotellet, vi står för lunch och middag alla dagar. Lunch under tävlingen kommer att ordnas via catering i anslutning till tävlingshallen.

OBS: Alla eventuella allergier ska meddelas till ditt lags tränare snarast!


Biljetter till RM/SM:

Föreningen kommer att fixa biljetter till våra cheerleaders för den dag de inte tävlar själva. Biljetter till övriga supporters kommer att säljas via Julius biljettservice. Biljetter kommer att börja säljas i slutet av april‐början av maj och kommer vara numrerade. Varje förening som anmält lag kommer att få en egen länk från Julius där deras supporters kan köpa biljetter inom samma sektion på läktaren. En vecka innan tävlingen släpps sen alla kvarvarande biljetter för allmänheten.

Så fort vi fått denna länk kommer vi att skicka info via mejl till alla föräldrar. Vi ber er därför att vara uppmärksamma och kolla mejlen ofta, så att ni inte missar chansen att köpa biljetter. Vi vet i nuläget inte hur många biljetter som är tillgängliga på “vår sektion” innan resten av biljetterna släpps för allmänheten.

Uppdaterad: 20 AUG 2017 16:15 Skribent: webmaster

sponsorhuset

 

 gräsroten

 

 

sponsorer & partners

 

 

Postadress:
För.Luleå Arctic Cheerleading Avalanches - Gymnastik
Källgatan 2 (gavel)
97331 Luleå

Kontakt:
Tel: 0793046443
E-post: This is a mailto link

Skylt

 

teamsportia