Hoppa till sidans innehåll

Riksmästerskapen 2014


Riksmästerskapen 2014 arrangerades av Twisters Cheer Elite och Haninge Cheer Elite den 29-30 maj. Lördag den 31/5 arrangerades även SM i cheerleading för de mest avancerade lagen. Tävlingarna ägde rum i Rosvalla Nyköping. Alla våra fyra tävlingslag kvalificerade sig vidare till RM och vi är otroligt stolta! 

 

Riksmästerskapen 2014

Onsdag morgon började resan mot Nyköping med buss. Vi stannade för en paus vid Högakustenbron och fotade lite stunt. Efter många timmar var vi framme vid vårt mål. Efter middagen blev det en tidigt kväll för de lag som skulle tävla under torsdagen.

patriots höga kusten

 

RM Torsdag

På torsdagen tävlade tre av våra lag. Rebels var först ut i klassen Minior Level 1. De satte sitt program och var stolta och nöjda över sin prestation på sitt allra första RM! Även Patriots tävlade RM för första gången, i klassen Junior Level 1. De satte sitt program och hade även lagt till lite nya svårigheter i gymnastik efter DM. Sist ut av våra lag på torsdagen var seniorlaget Titans som även de tävlade i Level 1. Programmet satt bättre än någonsin och var riktigt nödja efter avslutad tävling.

Resultatet från torsdagen blev en 8:onde plats för Rebels, 7:e plats för Patriots och 5:e plats för Titans, som också var det Norrlandslag som hade den bästa placeringen på hela dagen.

rebelsss rm

 

titans rmm

 

RM Fredag

På fredagen tävlade alla lag i forsättningsklassen + senior level 5 som är en ny klass för i år. Spartans var näst sist ut i sin klass Junior Fortsättning. Laget hade tagit in en reserv från Rebels som haft några veckor på sig att lära sig programmet. Men alla byggen stod och det såg otroligt bra ut! Vår ACA-klack hördes över hela arenan!

Spartans slutade på en 7:e plats i tuff konkurens, en placering som de ska vara mycket stolta över!

spartans rm

 

SM lördag

Lördag stannade vi för att se när de mest avancerade lagen gjorde upp i SM. Bodenföreningen Cheer Future tävlade med en group stunt som kom på 2:a plats och kvalificerade sig vidare till EM. Efter SM började vår resa hemåt.

Vi är otroligt stolta över våra lag som alla lyckades kvalificera sig vidare till RM och sätta programmen på tävling. Vi vill även tacka alla föräldrar som hjälpt till under resan, och våra fantastiska tränare! Nu är det snart dags att dra igång nästa säsong, men först tar vi ett kort sommarlov!

Uppdaterad: 20 AUG 2017 16:15 Skribent: webmaster

sponsorhuset

 

 gräsroten

 

 

sponsorer & partners

 

 

Postadress:
För.Luleå Arctic Cheerleading Avalanches - Gymnastik
Källgatan 2 (gavel)
97331 Luleå

Kontakt:
Tel: 0793046443
E-post: This is a mailto link

Skylt

 

teamsportia