Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Hovdala naturområde

23 FEB 2021 14:32
Styrelsen har tagit beslut att vi ska börja vandra igen men i mindre grupper utan vandeingsledare på ett coronasäkert sätt på Hovdala.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2021 14:32

Välkomna till Hovdala Naturområde

Vi har saknat er medlemmar och vill gärna träffa er igen. Det är säkert flera medlemmar som inte har träffats på ett tag men nu tycker vi att det är dags. Vi ska vandra på Hovdala igen och njuta av detta härliga område med så många olika vandringsalternativ.

Styrelsen har tagit beslut att vi ska börja vandra igen men i mindre grupper utan vandringsledare på ett Coronasäkert sätt. Vi träffas och avslutar på samma plats (OBS håll avstånd). Du kan komma ensam eller i sällskap, väl på plats bildas det grupper på max 8 st som sen kommer överens om led, längd och vandringstempo gruppen önskar för dagen. När ni vandrar håller ni avstånd och ni tar själva med er handsprit vid behov. Om du känner symptom stannar du givetvis hemma.

 

Vi träffas vid Boketorp (Gula huset) kl. 09:30 söndagen den 28/2, 7/3 och 14/3.

 

Varje grupp håller sitt eget tempo, fikar när ni hittar en lämplig plats och avslutar själva när ni har vandrat färdigt. Det blir som en minivandrardag på Hovdala där vi vandrar tillsammans fast med avstånd.

 Välkomna hälsar styrelsen i HHVF

 

 

                                                             

Skribent: Carina Samuelsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

Postadress:
Hässleholm Hovdala VF - Gång och Vandring
Jan Olsson, Sprängarevägen 7A
28151 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 0701451768
E-post: This is a mailto link

Se all info