Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SBF har sex stycken utskott som arbetar med områden som vi har identifierat som viktiga utifrån förbundets strategi och verksamhetsinriktning. Det här är vad de kommer att fokusera på under 2021.
 
Vi vet att längtan efter tävlingar är stor hos er alla därute. Att arrangera och vara med i tävlingar är en mycket stor del av biljardsporten, och frånvaron av detta börjar nu kännas av rejält. Men läget ger oss helt enkelt inget val.
 
Folkhälsomyndigheten meddelade igår att från den 1 mars tas undantaget för enstaka matcher för barn födda 2005 och senare bort.
 

Digital värdegrundsträff

(2021-02-18 12:53)
Onsdagen den 10:e mars bjuder vi in till en digital träff för våra föreningar och medlemmar angående SBF:s nya värdegrund.
 
Mottagarna av Svenska Biljardförbundets Hedersutmärkelse 2020 är nu utsedda.
 
Det är många olika rekommendationer och bestämmelser att hålla reda på för föreningen och den enskilda spelaren med anledning av corona. Här kommer därför en sammanfattning kring vad som gäller för tillfället.
 
 

Dags att söka LOK-stöd

(2021-02-09 14:58)
Höstterminen såg hos många föreningar inte ut som vanligt. Men glöm inte att ansöka om LOK-stöd om ni hade några aktiviteter under perioden 1 juli-31 december. RF kommer att göra fyllnadsutbetalningar för att kompensera för minskade aktiviteter.
 
 

Digital anläggningsträff

(2021-02-05 15:38)
Den 24 februari bjuder vi in till en digital träff för våra föreningar och medlemmar med tips, råd och erfarenheter kring att starta upp och driva en biljardhall.
 
Vinnarna av Biljardgalan 2020 i kategorierna Årets Förening, Årets Ledare samt Årets Eldsjäl är nu utsedda.
 
Många föreningar ska enligt sina stadgar ha sitt årsmöte under de närmaste månaderna. Utgångspunkten är att föreningen ska genomföra årsmötet i enlighet med den tidpunkt som står i stadgarna.
 
Här publiceras nomineringarna till Svenska Biljardgalan 2020, i kategorierna Årets förening, Årets ledare och Årets eldsjäl.
 
Vid sitt styrelsemöte i måndags beslutade förbundsstyrelsen att förlänga stoppet för den nationella tävlingsverksamheten fram till sista juni. Beslutet kan dock hävas i förtid, utifrån myndigheternas rekommendationer.
 
Sedan i söndags gäller pandemilagen i Sverige, vilket bland annat påverkar idrottsanläggningar. Idrottsanläggningar där föreningar bedriver verksamhet för sina medlemmar omfattas som utgångspunkt av lagen.
 

Juniorkurs

Postadress:
Hernösands BK Pool - Biljard
Storgatan 32
87130 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0706741752
E-post: gorgen.bjorklund@hot...

Se all info