Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 10 januari presenterade regeringen och Folkhälsomyndigheten nya restriktioner som kommer gälla från och med 12 januari.
 
Nu öppnar ansökan av Projektstöd IF. Biljardföreningar som bedriver eller vill starta upp barn- och ungdomsverksamhet har möjlighet att söka projektstöd. Nytt för i år är att ansökan ska ske vid vissa tidpunkter.
 
SBF gör under 2022 en satsning på de föreningar som vill bedriva barn- och ungdomsverksamhet.
 
Med anledning av de restriktioner som infördes 23/12 har förbundsstyrelsen beslutat att tävlingar som är planerade fram till den 16/1 kan genomföras under förutsättningar att vissa villkor uppfylls.
 
I samband med förbundsstämman den 2 april anordnas Svenska Biljardgalan. Nu kan du nominera de du vill ska vinna pris på årets gala.
 
Från den 23 december gäller nya restriktioner. Det innebär bland annat avrådan från cuper samt att maxantal för antalet besökare i lokalen återigen ska beräknas.
 
SBF har förbundsstämma den 2 april 2022. Till stämman har föreningar rätt att skicka in motioner. Här kommer tips på hur en motion kan utformas.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten inför nya smittskyddsåtgärder från och med 8 december. Vuxna rekommenderas att hålla avstånd till andra människor i offentliga miljöer, särskilt inomhus. Idrottsrörelsen kan dock fortsatt hålla igång.
 
Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Anordnaren av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.
 

Brev från valberedningen

(2021-11-29 16:07)
Valberedningen informerar om sitt arbete och om att det är dags att skicka in nomineringar.
 
 
Samtliga föreningar hälsas härmed välkomna till Svenska Biljardförbundets förbundsstämma den 2 april 2022.
 
Kville BC var en av de föreningar som hängde på när SBF under 2021 ville driva ett pilotprojekt inom ramen för Idrott för äldre. En satsning som föreningen verkligen tycker har varit lyckad och rolig.
 
Umeå BK är först ut bland biljardföreningarna att få återstartsstöd. De har ansökt om medel för att locka tillbaka sina medlemmar till föreningens verksamhet.
 
SBF bjuder in till en inspirerande kväll tillsammans med med Staffan Hjalmarsson kring engagemang i föreningen. "Jag tror det händer något i oss när vi förstår att vi är värdefulla".
 

Juniorkurs

Postadress:
Hernösands BK Pool - Biljard
Storgatan 32
87130 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0706741752
E-post: gorgen.bjorklund@hot...

Se all info