Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


En motionsform för rutinerade orienterare liksom för nybörjare. Så kan friskvårdssatsningen ”Hitta ut” beskrivas. Kurt Svensson, konsulent på Smålands Orienteringsförbund, berättar om utvecklingen de senaste åren – och om deltagarrekordet.
 
Vad kan en förening göra för att locka fler barn och ungdomar till mer rörelse? Tack vare ett pingisbord utanför Berga skola har Högsby Bordtennisklubb fått bättre snurr på verksamheten.
 
Med anledning av den höga smittspridningen av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat att alla de allmänna råd som nu finns i Sverige förlängs till den 13 december.
 
 
Missa inte Skatteverkets webbsända seminarier om arbetsgivarskap och kontrolluppgifter.
 
Region Kronoberg har beslutat att stötta idrottsrörelsen i Kronobergs län med 1,5 miljoner kronor. Medlen går till länets specialidrottsdistriktsförbund (SDF) i år, genom RF-SISU Småland.
 
 
 
Hur arbetar lokala föreningar med frågor som inkludering, jämställdhet och manskultur? Via utbildning är Växjö BK en av klubbarna som satsar på att ta nästa kliv i utvecklingen.
 
 
 
Regeringen meddelade under måndagen (16/11) att de föreslår ett tak på max åtta personer vid allmänna sammankomster för att minska smittspridningen av covid-19. De nya restriktionerna förväntas träda i kraft den 24 november.
 
120 personer deltog under torsdagskvällens (12/11) digitala möte kring hur idrotten påverkas av skärpta restriktioner i Kalmar län. Här kan du ta del av mötet i efterhand.
 
Från och med den 10 november råder skärpta allmänna råd i Kalmar län för att minska spridningen av covid-19. RF-SISU Småland bjuder in till en informationsträff (12/11 kl 17.00-18.00) om hur idrotten påverkas.
 
Folkhälsomyndigheten har, tillsammans med Region Kalmar län beslutat om skärpta allmänna råd i Kalmar län, för att minska spridningen av covid-19. Idrotten påverkas, liksom hela samhället.
 
12

Postadress:
Höglandsklättrarna Tranås KK - Klättring
Peter Mickelsson, Ekliden 1B
57339 Tranås

Besöksadress:
Ringvägen 10
57341 Tranås

Kontakt:
Tel: 0705655665, 0702363014
E-post: o@hkt.nu

Se all info