Hoppa till sidans innehåll

Påsklovsläger 6-8 April VT20


I början på april är det dags för påsklov och nu är det klart att vi kommer köra ett tredagars öppet Påsklovsläger i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 från måndag 6 april - onsdag 8 april.
Med "öppet" innebär det att alla är välkomna, oavsett om du spelar i en annan klubb (förutom Kärrtorps SK) eller om du inte börjat spela pingis alls men tycker kanske sporten är så kul att du vill träna flera dagar på lovet.

Vi kommer dela in oss efter spelstyrka så alla kommer hela tiden träna mot någon som är ungefär lika bra. Tiderna är kl 10.00-15.00 med drop in kl 9.30-10.00.
I lägeravgiften som är 995kr för alla tre dagarna eller 350kr per dag så ingår även lunch samtliga dagar som vi äter på plats i hallens konferensrum.

Lunchtiderna är kl 12.00-12.45 och kommer bestå utav:
Måndag: Spagetti köttfärssås
Tisdag: Wienerkorv med pasta
Onsdag: Köttbullar med potatismos och lingonsylt.

Om ni önskar vegetariskt så kan vi ordna det.
Förutom massvis utav pingis så kommer vi även träna kondition och styrka under dessa dagar.

Lägret leds utav idrottsläraren Mattias Drotz, nästan tjugo års årsfarenhet som ungdomstränare på alla nivåer samt med klubbens egen tränare Emil Pavelsen och/eller Julius Kretschmer. Vilka/hur många tränare det blir beror på antalet deltagare. Ni kan läsa mer om tränarna under fliken "Tränare VT20"

Nyhet! Under lägret kommer alla deltagarna få möjlighet att spela mot vår bollrobot. Se exempel här ifrån sportlovslägret:Klicka här för att göra din anmälan

Uppdaterad: 15 JAN 2020 21:15 Skribent: Mattias Drotz
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Kärrtorps SK - Bordtennis
Drotz, Evalundsvägen 190
13834 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link