Hoppa till sidans innehåll

Sportlovsläger 26-28 feb VT20


Sportlovet närmar sig med stora steg och nu är det klart att vi kommer köra ett tredagars öppet Sportlovsläger i stora Liljeholmshallen från onsdag 26 feb - fredag 28 feb.
Med "öppet" innebär det att alla är välkomna, oavsett om du spelar i en annan klubb (förutom Kärrtorps SK) eller om du inte börjat spela pingis alls men tycker kanske sporten är så kul att du vill träna flera dagar på sportlovet.

Vi kommer dela in oss efter spelstyrka så alla kommer hela tiden träna mot någon som är ungefär lika bra. Tiderna är kl 10.00-15.00 med drop in kl 9.30-10.00.
I lägeravgiften som är 995kr för alla tre dagarna eller 350kr per dag så ingår även lunch samtliga dagar som vi äter på plats i hallens konferensrum.

Lunchtiderna är kl 12.00-12.45 och kommer bestå utav:
Onsdag: Spagetti köttfärssås
Torsdag: Korvstroganoff
Fredag: Köttbullar med potatismos och lingonsylt.

Förutom massvis utav pingis så kommer vi även träna kondition och styrka under dessa dagar. På avslutningsdagen kommer vi ha en lägerturnering med fina priser ifrån vår sponsor TTEX (www.pingis.se)

Lägret leds utav idrottsläraren Mattias Drotz, nästan tjugo års årsfarenhet som ungdomstränare på alla nivåer samt med klubbens egen tränare Emil Pavelsen och/eller Julius Kretschmer. Vilka/hur många tränare det blir beror på antalet deltagare. Ni kan läsa mer om tränarna under fliken "Tränare VT20"

Vi håller tummarna för stort deltagande, dessa läger brukar locka till sig 20-34 pingisintresserade barn och ungdomar ifrån hela Stockholms län. Om lägret blir fullt (34st) så är det först till kvarn som gäller. Alla killar och tjejer födda 2005-2013 är varmt välkomna.
Sista anmälan är 20 februari eller till lägret blir fullt.

Klicka här för att göra din anmälan

Uppdaterad: 15 JAN 2020 21:14 Skribent: Mattias Drotz
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Kärrtorps SK - Bordtennis
Drotz, Evalundsvägen 190
13834 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link