Hoppa till sidans innehåll

Invigningen Kävlinge GIF Bågskytte

09 MAJ 2014 21:31
Den 3 maj öppnade vi upp vår verksamhet och gjorde den publik för allmänheten. Dagen började med sol och fint väder när vi började sätta upp säckmålen, buttar och fallmål. Meningen var att vi skulle ha starten kl 12.00 men redan kl 11.30 kom det folk
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2018 20:21

Ingen ceremoni Ingen kanonsalut (Ja, vi hade en sådan bokad) Inga premiärpilar

Det sköts för fullt och ALLA verkade vara överlyckliga över att bågskyttet kom till stan! Jag försökte räkna lite på hur många som kom dit och vid något tillfälle så uppskattade vi antalet besökare till 70-75 personer samtidigt på vår skjutbana!

 

Inte nog med det så upptäckte vi att ett par riktigt intresserade kom fram och sköt, sprang tillbaka i kön och väntade, kom fram igen, sköt, sprang runt...osv osv osv. Eftersom att det nu blev svårt att räkna på hur många som faktiskt sköt så blev det till att höfta igen. Vår gissning blev ca 100 skyttar den dagen! Galet roligt!

 

Inte nog med det. Det genererade ett antal medlemmar  för oss! Tidigt i våras var vi åtta. I mitten/slutet av april var vi tolv. Nu sätter vi antalet till tjugo! Det är som en dröm att en klubb går rakt upp på det viset! (Tyvärr får vi stänga medlemsansökan ett litet tag tills en del av de nya har köpt egen utrustning och till vi har fått våra extrabeställda bågar levrerade).

 

Summa summarum en kanonöppning!

Skribent: JK

 

 

SPONSORHUSET

 

 

Spelar du på Svenska Spel? - Ett extra klick kan vara värt mycket!
Här kommer ett sätt hur du kan ge upp till 3% av alla dina spel till Kävlinge Bågskytteklubb, utöver din eventuella koppling via Gräsroten.

Klicka vidare.

 

 

 

Svenska Spel-Gräsroten

 

Träning UTOMHUS under Våren 21

Tisdagar kl. 17.30-19.30

Söndagar kl.11-14

 

Träning INOMHUS under Vintern 20/21

Träningen i Rinnebäckshallen är inställd.

 

 

 

 

Postadress:
Kävlinge BSK - Bågskytte
Upplandsgatan 5
24432 Kävlinge

Besöksadress:
Högalids Idrottsplats (Sommar-Ute), Träningsvägen 3
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: 046710441
E-post: This is a mailto link...

Se all info