Hoppa till sidans innehåll

Så anmälar du laget


Anmäl laget – så här gör du

Som lagledare anmäler du laget. Du som lagledare kommer att stå som betalningsansvarig för anmälan. När du gör anmälan är det bra om du har e-postadresserna till lagmedlemmarna tillgängliga så att du samtidigt kan bjuda in dom till laget. De blir också anmodade att registrera sig som medlem. Observera dock att ingen extra medlemsavgift tas ut för respektive spelare eftersom vi valt att "baka in! den i lagets anmälningsavgift. Medlemsregistrering behöver dock göras!

1. Om du fått mail med en länk använd den. Om inte kan du gå till Tävling, välja aktuell idrott och sedan klicka på fliken Anmälan öppen. Klicka på den tävling du vill anmäla laget till.

2. Om du redan har ett konto, logga in. Annars registrerar du ett konto för att kunna logga in.

3. När du är inne ser du anmälan. Du ska först välja vilken Klass ni ska vara med i (Dam eller Herr). Efter det väljer du ditt lag. Om ert lag finns sedan tidigare väljer du det. Om inte klicka på knappen Skapa lag. Då behöver du fylla i Lagnamn, eventuell lagbild. I rutan för e-postadresser fyller du i lagmedlemmarnas e-postadresser. Separera adresserna med kommatecken. Om du inte har alla lagmedlemmarnas e-postadresser kan du bjuda in spelarna i ett senare skede.

4. Har du inget medlemskap, klicka på ikonen för Medlemskap och sedan på knappen Fortsätt.

5. Du kommer nu till sidan där du väljer betalningsalternativ, välj Betalsätt och klicka på Slutför beställning.Uppdaterad: 14 FEB 2019 13:28 Skribent: Kenth Sennevall
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Gävle - Korpen
Redargatan 11
80302 Gävle

Kontakt:
Tel: 026101335
E-post: This is a mailto link

Se all info