Hoppa till sidans innehåll

Långeberga RK - Ridsport

 

Välkommen till Långeberga Ridklubb!

imageot8e.png

Vi är en ponnyridskola för barn och ungdomar och finns i Västra Frölunda längs kanten till Änggårdsbergen. Långeberga Ridklubb startades 1993 och vi har ca 350 medlemmar och i dagsläget är det ca 307 ridande elever/vecka i grupper från ”knatteridning” och uppåt.

På anläggningen har vi två stall, en manege och två paddockar. Anläggningen är kvalitetssäkrad av Svenska Ridsportförbundet.

Vi är en liten klubb där varje medlem och besökare skall känna sig trygg. Alla skall mötas av respekt få uppleva gemenskap och glädje, och inte minst lära sig ta ansvar för våra gemensamma resurser såsom hästar, utrustning och lokaler. 

 

Vi använder horsemanager som plattform. För anmälan till våra ledgrupper och aktiviteter klicka på ikonen Horsemanager, gå till inlogg här till höger och registrera dig som användare. Ni lägger till ert barn under fliken familj och kan därefter anmäla till våra aktiviteter som kommer upp.

Vi anordnar dagridläger för nybörjare, för barn utan någon ridvana. Gnäggis, som är häst & stallvårdskurs och annat skoj.

 

Långeberga Ridklubbs verksamhet bygger till stor del på ideellt arbete, där alla medlemmar har sin uppgift att fylla. Hos oss kan du rida lektion på våra fina ponnyer. Vi har alla nivåer, nybörjare till avancerade. Det finns även ledgrupper för de minsta. 

Känn dig välkommen du också!

 

 Hästarna är på bete i juli - semester vid havet

 

besöksräknare
besöksräknare

u7nql
agria_rattforsakrad_190x240_ny

inlogg

 

 

horselist

 

Postadress:
Långeberga RK - Ridsport
Långebergs Bygata 3
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0702599060, 0702599060
E-post: This is a mailto link

Se all info