Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus, covid-19

13 MAR 2020 17:50
Viktig information till Leksands bågskytteklubbs medlemmar i samband med Coronavirus, covid-19. Vänligen kom inte till klubben med luftvägssymtom så som hosta, snorighet och feber.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 17:50

Våra medlemmars hälsa och välmående är mycket viktigt för oss. Därför har Leksands bågskytteklubb kommit överens om följande som gäller tills vidare:

• Vi håller öppet för träning förutsatt att ansvarig tränare för dagen anser att det är riskfritt att öppna och inte har sjukdomssymptom själv. Den ansvarige tränaren kommer förmedla det i våra Facebookgrupper dagen innan, eller i extremfall samma morgon om situationen i Leksand har förändrats över natten.

• Har du luftvägssymtom som finns beskrivet på folkhälsomyndighetens hemsida i samband med coronavirus ska du inte vistas i lokalerna. Symtom som framförallt rapporterats är feber och hosta. Men också andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk är vanliga symtom. 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

• Skulle någon mot förmodan komma till träningarna med sjukdomssymtom, har tränarna rätt att avvisa dig från klubbens lokaler. 

• Har du varit i länderna där det finns rekommendationer om reseavrådans från UD, får man inte vara i klubblokalerna de kommande två veckorna. Länder som detta gäller i dagsläget är: Österrike, Italien, Sydkorea, Iran, Kina.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/reserekommendationer-fran-ud/

Under den närmsta tiden är det oerhört viktigt att hålla sig uppdaterad på vår hemsida, mail och sociala medier (för er som har detta), rekommendationerna förändras snabbt i dagsläget.

Paul Raukas kommer vara vår kontaktperson för dessa frågor inom klubben.

Det som styrelsen vill påpeka är vi har flertalet medlemmar i olika riskgrupper och därför är det oerhört viktigt att alla tar sitt eget ansvar för att stoppa denna smittspridning. STANNA HEMMA OM DU HAR NÅGOT SOM HELST SJUKDOMSSYMTOM.

Skydda dig och andra från smittspridning

Skribent: Paul Raukas
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på Facebook 

Vi heter "Bågskytte i Leksand"

 

Tävlingar & resultat

Kommande Tävlingar ArcRez

Kommande tävlingar IANSEO

Postadress:
Leksands BSK - Bågskytte
Sunnanäng Siljansvägen 168
79390 Leksand

Kontakt:
Tel: 0723305400
E-post: paul.raukas@egenvall...

Se all info