Hoppa till sidans innehåll

Lär dig grunderna i bågskytte - sommarkurs

11 MAJ 2021 13:37
På initiativ av Leksands Sparbank bjuder Leksands Bågskytteklubb in till kostnadsfritt prova-på-tillfälle under sommarperioden 12 juni-16 augusti, som en del av deras stora sommarprojekt, kallad ”Sommarpepp med Leksands Sparbank”.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2021 13:37

Välkomna att prova en rolig och utmanande sport i två timmar under ledning av erfarna instruktörer och tävlingsskyttar vid vår utebana i sandgropen i Heden, Leksand. Detta tillfälle motsvarar första delen av vår ordinarie nybörjarkurs som är i två delar. Om du vill fortsätta har du möjlighet att gå del två kort efter första tillfället, även det kostnadsfritt, för att sedan bli ordinarie medlem. Läs gärna mer här: Nybörjarkurs - Leksands BSK - Bågskytte - IdrottOnline Klubb

Bågskytte är en utmärkt sport för hela familjen att utöva tillsammans då alla åldersgrupper tränar och eventuellt tävlar ihop. Vi tar emot alla som är fyllda 10 år och uppåt, det finns ingen övre åldersgräns utan alla är välkomna.

Fyra tillfällen planeras lördagarna 12 juni, 19 juni, 10 juli och 17 juli mellan 14.00-16.00 med max 10 deltagare per grupp (ändrat från 8 deltagare från 1/6 enligt gällande restriktioner). Antalet deltagare är begränsat och först till kvarn gäller. Prova-på tillfällena är tänkt i första hand för permanent boende i Siljansbygden, övriga i mån av plats.

Samtliga tillfällen är för närvarande fulltecknade, men vi får nästan in något återbud på varje tillfälle så skicka gärna in en intresseanmälan ändå så skriver vi upp er på reservlista. Det kan också vara så att om det kommer in många fler anmälningar kan vi komma att planera flera tillfällen senare i sommar.

12 Juni *Fulltecknad*
19 Juni *Fulltecknad*
10 Juli *Fulltecknad*
17 Juli *Fulltecknad*

All utrustning får du låna på plats. Det enda du behöver är bekvämt sittande kläder som inte är för bylsiga, samt en vattenflaska. Klä dig efter rådande väderlek då vi är utomhus.

Kontaktperson Paul Raukas – Leksands Bågskytteklubb. Anmälan med komplett personnr (för att omfattas av vår gruppidrottsförsäkring under prova-på), telefonnummer och email skickas till This is a mailto link.

Under 2021 har Leksands Bågskytteklubb beslutat att alla nybörjarkurser är kostnadsfria för att hjälpa bygden att aktivera sig efter en period då många kanske inte har haft möjlighet att träna som vanligt. Detta är möjligt med stöd av våra sponsorer Leksands Sparbank, Dalakraft, Dalarnas Försäkringsbolag, Maserfrakt, Skoglunds och Karl Hedin AB.

Skribent: Paul Raukas
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på Facebook 

Vi heter "Bågskytte i Leksand"

 

Tävlingar & resultat

Kommande Tävlingar ArcRez

Kommande tävlingar IANSEO

Postadress:
Leksands BSK - Bågskytte
Sunnanäng Siljansvägen 168
79390 Leksand

Kontakt:
Tel: 0723305400
E-post: paul.raukas@egenvall...

Se all info