Hoppa till sidans innehåll

MCK 4 All - Motorcykel och Snöskoter

 

 

Välkommen till MCK 4 ALL - klubben där alla är välkomna

Följ senaste nytt på vår Facebooksida! <-- Här!

 

MCK 4 ALL är en ideell idrottsförening och en motocross/enduroklubb som startade i december 2016. Tanken med klubben är som namnet antyder; att alla ska känna sig välkomna. Vi satsar inte på elit, utan på nybörjare och glada amatörer, oavsett ålder och oavsett kön. Klubben har över 400 medlemmar och fler och fler tjejer/kvinnor har börjat köra, vilket vi är glada för.

 

MCK 4 ALL är medlemmar i SVEMO (Svenska Motorcykel och Snöskoterförbundet) och under 2017 lyckades klubben få igenom ett arrendeavtal över marken vid den s.k. gamla Knutbybanan (som varit en svartbana i 40 år). Nu heter den Knutby Motorstadion och är besiktad och godkänd som en E-bana (träningsbana) av SVEMO, vilket innebär att förare måste ha godkänd licens för att försäkringen ska gälla. Knutby Motorstadion är också godkänd som en anläggning av Uppsala kommun. Även Miljöförvaltningen har godkänt banan som miljöfarlig verksamhet. Därför har vi vissa regler gällande miljö och buller, t ex måste alla förare ha miljömatta när man kommer till Knutby. Bullermätningar kommer att göras för att säkerställa att vi inte överstiger godkänt värde.

 

Knutby Motorstadion är öppen för allmän åkning på söndagar 10-14. Att köra kostar 100 kr för icke-medlemmar och 50 kr för medlemmar. Om du inte har licens kan du köpa en "prova-på-licens" och dom kostar 150 kr. Allt betalas via Swish eller bankinbetalning, vi tar ej emot kontanter. Det är viktigt att man följer klubbens regler, som t ex att man måste ha godkänd utrustning, man måste ha miljömatta, man måste transportera sin hoj till och från banan (även vägreggade endurohojar) samt att man inte får köra i depån.
 
Vill du bli medlem? Kontakta mig, Ulla Thorslund - som är kassör i klubben. Jag behöver ditt personnummer, e-post och mobil nr för att kunna registrera dig på Idrottonline. Skriv dock inte meddelanden på helger, mitt i nätterna eller under semestern. Administrationen har inte dygnet-runt-service. Du är inte registrerad medlem förrän jag har registrerat dina uppgifter på IdrottOnline. Man kan inte åka ut till banan och lösa medlemsskap där. Det måste ske innan.

Medlemsskap kostar 500 kr/person/år eller 700 kr/familj/år. Familj är man om man är folkbokförd på samma adress. Betalning görs till Swedbank, bankgiro nr 5195-0426 eller Swishnummer: 123 512 20 72. Vidare information om träningskort och regler banan får du när du blivit medlem. För att kunna ta del av klubbens regler, banans status, inplanerade aktiviteter såsom cross-skola, trivselläger eller prova-på-dagar krävs att du har/skaffar Facebook, då vi skapat en särskild grupp för medlemmar som heter MCK 4 ALL Medlemmar. Där lägger ut information som vi bara vill att medlemmar ska ha, t ex koden till grinden, läger etc. Här är länken till medlemssidan: 

https://www.facebook.com/groups/26425559401357
https://www.svemo.se/…/Nyh…/MCK4ALL-klubbendarallaarvalkomna/
https://www.svemo.se/sv/Forforare/Hittaforening/…
Välkommen till MCK 4 ALL, klubben där alla är välkomna!

 

Hälsningar Ulla & Per Thorslund genom styrelsen.

 

 

 
Postadress:
MCK 4 All - Motorcykel och Snöskoter
Per Thorslund, Skråttvägen 4C
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info