Hoppa till sidans innehåll

Moa Olsson


Ledare för: åk 2-3 på röda
Kontakt: This is a mailto link
Om mig: Hej, jag heter Moa Olsson och jag går i 7:an på Naverlönnskolan. När jag inte är i skolan jobbar jag med NSIF till exempel planering av aktiviteter, ledarskap och möten. Jag spelar även volleyboll och är mycket med mina vänner. De jag älskar med denna förening är att den är för alla och alla får vara med, vi har jättebra gemenskap, vi har riktigt roligt och vill att barnen ska få prova saker som dem inte gör på idrotten eller i andra föreningar.
Min roll i föreningen är att vara ledare för åk 2-3 på röda, jag sitter även i styrelsen och e ledarmot. I styrelsen tar vi beslut om saker vi ska ändra på, förslag som vi ska använda eller om vi till exempel ska köpa in något nytt material. 
Jag är riktigt glad att jag har fått denna chansen att starta upp en förening och allting har blivit ännu bättre när jag har gjort det tillsammans med helt fantastiska mäniskor, alla ledare och Kevin och Ted, tack så mycket för att jag har fått göra detta.
Uppdaterad: 13 JAN 2017 21:49 Skribent: Nina Wergeni
Epost: Adressen Gömd

Stort tack till alla er som stöder oss och vårt arbete. Vi kan med glädje meddela att vi nyligen fick ett anslag från Sparbanksstiftelsen på hela 15.000:- Återigen, stort tack.

 

Skulle du också vilja vara med och stödja vår förening? Som stödmedlem kan du lämna valfritt bidrag. Kontakta oss för mer information. 

Postadress:
Naverlönnskolans Skol-IF - Skolidrott
Hyltarpsvägen 115
23334 Svedala

Kontakt:
Tel: 0733731214
E-post: This is a mailto link

Se all info