Hoppa till sidans innehåll

Nina Kristell Wergeni


Ledare för: Lek på Marbäck åk 3

Kontakt: This is a mailto link

Om mig: Hej! Jag heter Nina Kristell Wergeni och jag går i 9:an på Naverlönnskolan.

På fritiden ängnar jag mig mycket åt ledarskap i Svedala GIF men jag är även såklart ledare i NSIF! På en ledig dag brukar jag oftas vara med mina kompisar. 

I föreningen sitter jag i styrelsen och är vice sekreterare men jag är också ledare för Lek på Marbäck åk 3, där vi lekar massa lekar och har superkul! Jag älskar att hjälpa barnen och se när dem utvecklas inom något. Jag blir varm i hela kroppen när jag får ett barn att le. 

Jag är verkligen glad att jag fick chansen att vara med att starta upp NSIF. vi har en härlig genemnskap och så många nya kompisar jag har fått! Genom att ta ansvar och vara med i en förening ökar man sitt självförtroende och utvecklas mycket som person. En skolidrottsförening gör stämmningen bättre mellan ALLA elever på skolan. I vår förening har vi ledare från åk 6-9 och alla pratar med alla vilket gör att stämmningen blir bättre i skolan och man bygger tillsammans gemenskap. 

Tack vare att jag är ledare i NSIF och sitte rmed i styrelsen får jag vara med och dela denna glädje mellan barn och ledare!

Uppdaterad: 13 JAN 2017 22:17 Skribent: Nina Wergeni
Epost: Adressen Gömd

Stort tack till alla er som stöder oss och vårt arbete. Vi kan med glädje meddela att vi nyligen fick ett anslag från Sparbanksstiftelsen på hela 15.000:- Återigen, stort tack.

 

Skulle du också vilja vara med och stödja vår förening? Som stödmedlem kan du lämna valfritt bidrag. Kontakta oss för mer information. 

Postadress:
Naverlönnskolans Skol-IF - Skolidrott
Hyltarpsvägen 115
23334 Svedala

Kontakt:
Tel: 0733731214
E-post: This is a mailto link

Se all info