Hoppa till sidans innehåll

Olivia Ranebjer


Ledare för: Jag är ledare för Kyrkskolan, årskurs 2-3

Kontakt: This is a mailto link eller This is a mailto link

Om mig: Hej! Jag heter Olivia Ranebjer och jag går i 7:an på Naverlönnskolan. På fritiden ängnar jag mig mycket åt sport och såklart ledarskap i NSIF. Jag spelar innebandy i Svedala IBS och satsar mycket på Innebandyn. Jag tycker det är riktigt kul och hade gärna gå på Gymnasium med Inriktning av Innebandy. Jag umgås såklart med vänner och Familj, och såklart med mina fina vänner i NSIF. I föreningen är jag ledare för Kyrkskolan årskurs 2-3, och är super glad att få träffa dem här fina barnen. Jag älskar att se barnen utvecklas och såklart främst se dem skratta som dem gör på aktiviteterna. Jag är jätteglad att ha chansen att hjälpa barn att utvecklas och förstora intresset för sport och rörelse! Det bästa är nog att jag får en relation till barnen och verkligen känna att dem lita på mig.

Inom NSIF är alla extremt tajta både barnen och alla ledare! Jag har fått träffa så många nya vänner och jag tycker det är så kul att alla är vänner med alla trots åldern. Vi har ledare från årskurs 6 till 9. Det är inte heller det att vi grupperar oss utan alla hänger verkligen med alla. Jag utvecklas även extremt mycket som person och lär mig ta hand om ex. Barn, skador, ledarskap och jag lär mig ta ett stort ansvar. Jag har lärt mig jätte mycket även fast jag är ny som ledare, och är jätte glad att få vara med och dela glädjen inom denna förening!

Uppdaterad: 13 JAN 2017 21:22 Skribent: Nina Wergeni
Epost: Adressen Gömd

Stort tack till alla er som stöder oss och vårt arbete. Vi kan med glädje meddela att vi nyligen fick ett anslag från Sparbanksstiftelsen på hela 15.000:- Återigen, stort tack.

 

Skulle du också vilja vara med och stödja vår förening? Som stödmedlem kan du lämna valfritt bidrag. Kontakta oss för mer information. 

Postadress:
Naverlönnskolans Skol-IF - Skolidrott
Hyltarpsvägen 115
23334 Svedala

Kontakt:
Tel: 0733731214
E-post: This is a mailto link

Se all info