Hoppa till sidans innehåll

Theo Glanzelius


Ledare för: Röda skolan åk 2-3

Kontakt:This is a mailto link

Om mig: Hej! Jag heter Theo Glanzelius och går i 8:an på Naverlönnskolan. På fritiden brukar jag oftast vara med vänner och så är jag ledare för NSIF.

I föreningen så är jag en av ledarna på Rödaskolan där vi gör en massa kul med barn från åk 2-3. Det bästa med föreningen är nog när man ser att barnen verkligen tycker att det vi gör är roligt och alla är med på aktiviteten. Jag är väldigt glad över att jag fick chansen att vara med och starta upp denna förening för det har blivit så bra! Men jag är också väldigt glad över alla nya vänner jag har fått.

I vår förening är vi ledare från åk 6-9 och alla gillar varandra och är vänner. Man utvecklas också mycket som person när man är med i föreningen och det gör att man får stora fördelar sen när man kommer ut i arbetslivet. Jag är väldigt glad över att jag fick frågan om att vara med i föreningen och jag älskar det!

Uppdaterad: 14 JAN 2017 11:40 Skribent: Nina Wergeni
Epost: Adressen Gömd

Stort tack till alla er som stöder oss och vårt arbete. Vi kan med glädje meddela att vi nyligen fick ett anslag från Sparbanksstiftelsen på hela 15.000:- Återigen, stort tack.

 

Skulle du också vilja vara med och stödja vår förening? Som stödmedlem kan du lämna valfritt bidrag. Kontakta oss för mer information. 

Postadress:
Naverlönnskolans Skol-IF - Skolidrott
Hyltarpsvägen 115
23334 Svedala

Kontakt:
Tel: 0733731214
E-post: This is a mailto link

Se all info