Hoppa till sidans innehåll

Ridborgarmärket


Ta Ridborgarmärket 2021 med oss!

Öregrunds Ridsällskap bjuder in ALLA till att ta Ridborgarmärket med oss.

Det kostar 40kr att köpa årets märke efter godkänd ritt och betalas med swish till ÖRS 123 023 99 47 (kontant och jämna pengar om man inte har swish)

Man kan ta Ridborgarmärket genom oss vid olika tillfällen som vi kommer att lägga ut allt eftersom.

Marie finns på Norröns anläggning nästan varje em/kväll och henne kan ni höra av er till om ni vill rida upp för märket där någon dag. Marie nås på 070-588 59 98 (För de som inte har ridhuskort på Norröns anläggning kostar det 125kr/gång att rida där och betalas med swish till 123 026 42 00)

Om du vill boka en tid och plats som passar dig så hör av dig till Frida Häggkvist på 070-9907655 så ser vi till att hitta ett tillfälle som passar någon utav kontrollanterna.

Vi hoppas även på att kunna hitta något datum där det dessutom finns några ponnys/hästar att låna så att även de utan egen häst som vill ska få möjlighet att ta årets märke. Håll koll så uppdaterar vi när vi vet.

Så här ska man rida (ledare gåendes vid bog med ledtygel är tillåtet):

Kort program
Ryttaren rider i valfri gångart i 200 meter (1,5 varv i 20x40 meters ridhus). Ryttaren väljer själv, utefter förutsättningar och efter märkeskontrollantens råd, om hon/han vill rida i enbart skritt eller även vill trava och galoppera.

Långt program
Rid ett halvt varv i skritt. Vänd över ridbanan i skritt och byt varv. Ett halvt varv i skritt.

Börja trava. Trava två varv, valfritt nedstittning eller lättridning. Vänd över ridbanan i skritt och byt varv. Rid två varv i trav valfritt nedsittning eller lättridning.

Fatta galopp, rid två varv i galopp. Du ska rida minst en långsida i galopp för att vara godkänd. Vänd över ridbanan i skritt eller trav. Byt varv, fatta ny galopp och rid två varv i galopp.

 

Varmt välkomna
//Märkeskontrollanterna Frida, Marie, Anna och Sanna

Uppdaterad: 05 APR 2021 21:16 Skribent: Frida Häggkvist
Epost: Adressen Gömd

Tack till våra sponsorer!

FFAB

FAAB

imager5tpl.png

imaget9mhj.png

Om oss - Lennartsson Dräneringstjänst

IMG_7347.jpg

Postadress:
Öregrunds RS - Ridsport
Bolka 112
74293 Östhammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: oregrundsrs@hotmail....

Se all info