Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Öregrunds RidSällskap bildades vid ett medlemsmöte 20180617. Målet är att vara en ideell förening med anslutning till Svenska Ridsportförbundet. Föreningen är en sammanslutning av för ridsporten intresserade med ändamål att bl a främja ridningen på sätt som anges i SvRFs stadgar, samt med särskild målsättning att främja sammanhållning speciellt för barn och ungdomar. Föreningens ändamål är även att sprida kunskap för ökad säkerhet och god hästhållning. Stadgar togs baserade på ridsportförbundets typstadgar. 
 
Klubben är inte ansluten till någon anläggning. 

Som medlem kan du söka tävlingslicens (SvRF)
 
Medlemsavgift anges på sidan bli medlem. Där ingår en avgift till ridsportförbundet, i den ingår en försäkring samt tidningen Häst och Ryttare. Medlemsavgiften skal betals före 15 mars påföljande år  Medlemsuppgifter hanteras i idrottonline och sköts av utsedd registeransvarig (och vid utträde tas alla uppgifter bort efter 24 månader eller på begäran). Medlemskap söks genom att fylla i ansökan under rubriken "Bli medlem" samt betala medlemsavgiften. Betalningsinfo finns under rubriken "Bli medlem"
 Vi har även en  Facebook-grupp Öregrunds Ridsällskap där det står fritt att söka medlemskap.Ett bra sätt att kommunicera ALLA är välkommna med  inlägg frågor synpunkter osv. Inlägg som görs på facebook sidan skall först godkännas av ansvarig (detta mest för att undvika all reklam)
 
Länk till info om ridsportförbundets försäkring hittar du på bli medlem-sidan
 

Uppdaterad: 17 DEC 2018 08:52

Tack till våra sponsorer!

FFAB

FAAB

imager5tpl.png

imaget9mhj.png

Om oss - Lennartsson Dräneringstjänst

IMG_7347.jpg

Postadress:
Öregrunds RS - Ridsport
Bolka 112
74293 Östhammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: oregrundsrs@hotmail....

Se all info