Hoppa till sidans innehåll

Info till medarrangörer


Angående UJ-DM i Piteå 2018.08.18-19

PIF Friidrott hälsar er välkomna som medarrangörer till detta arrangemang. Enligt det gemensamma föreningsbeslutet så skall vi denna gång arrangera tillsammans med er i Gällivare SK och Luleå FIF. Gällivare har hand om hoppgrenarna och Luleå kastgrenarna. Med anledning av detta vill vi bara berätta hur vi har tänkt oss detta.

Funktionärsträff:

Grenledare skall vara på plats senast 1 timme innan tävlingsstart, dvs kl 9.00 på lördag och kl. 8.30 på söndag. Då tar vi, tävlingsledare och tävlingskoordinator, ett kort möte med alla grenledare. Alla stationer skall vara klara för inhoppning/uppvärmningskast senast 20 minuter före första grenstart.

Hoppgrenar:

Höjdhopp: Vi kommer endast att använda en höjdbädd. Till denna krävs fyra personer, om det är väldigt rutinerade funktionärer kan det räcka med tre stycken.

Stavhopp: Till denna station krävs minst fyra personer.

Längd/tresteg: Under stora delar av tävlingsdagarna kommer vi att använda två hoppgropar. Till varje hoppgrop behövs minst fem funktionärer för att allt skall flyta på bra.

Kastgrenar:

Kula: Vi använder oss endast av en kulring. Till denna behövs minst fyra funktionärer.

Diskus/slägga: Det räcker med en funktionärsgrupp då det kastas på samma ställe. Vi rekommenderar fem funktionärer, men det kan fungera med fyra stycken om det är rutinerade funktionärer.

Spjut: Vi rekommenderar fem funktionärer, men det kan fungera med fyra stycken om de är rutinerade.

Enligt överenskommelsen föreningarna emellan så gäller halva deltagaravgifterna för de föreningar som är medarrangörer. Detta gäller naturligtvis även för de aktiva från medarrangörsföreningarna som deltar i BDX-Games.

Uppdaterad: 21 JUN 2018 09:59 Skribent: Peter Ridderstråle
Epost: Adressen Gömd

Vi stödjer PIF Friidrott

 

  


 

 

  BDX_Logotype

Reklam och Skylt

PSH_LOGO_färg

Sparbanken Nord

 

  Vi är certifierade som

  

Postadress:
Piteå IF Friidrott - Friidrott
c/o Peter Ridderstråle, Pitsund 51
94491 Hortlax

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info