Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset 2018


Nu finns Naturpasset (Grisberget, Havsbadet och Bodsjön) och Cykelpasset tillgängligt för att köpa på Apoteket Renen, Turistbyrån, ICA Sigvards i Roknäs och på Svensbylijda. På de två sistnämnda ställena säljs enbart Naturpasset i Vallsberget.

För mer information ang Naturpasset klicka på länken Naturpasset

 

 

Info om Naturpasset    

Snart är det dags för Naturpasset och Cykelpasset. Naturpasset finns på Grisberget, Havsbadet och i Bodsjön där kontrollerna (små orienteringsskärmar av papp som hänger väl synliga) väntar på er, både erfarna orienterare och motionärer som vill pröva på en spännande och billig form av motion som ger naturupplevelse och ett annorlunda sätt att upptäcka bygden. På Grisberget sitter kontrollerna uppe t o m 15/9, på Havsbadskartan och i Bodsjön t o m 31/8. Om någon kontroll skulle saknas eller vara skadad meddela gärna ansvarig för Naturpasset (se nedan)
 
Cykelpasset. Cykelorientering som sträcker sig över hela Piteås cykel- och gångkarta. Det finns 27 kontroller inritade på kartan och för varje kontroll finns det en fråga. Svaren på frågorna finner Du vid kontrollerna.
 
Naturpasset och Cykelpasset, som kostar 60 kr  vardera, finns att köpa på PIFs kansli (Olof Palmes Gata 4A, 941 33 Piteå.  Apoteket Renen,
Piteå Turisbyrå, Swensbylijda i Svensbyn och hos Sigvards Livs i Roknäs. På de två sistnämnda säljs endast Naturpasset Bodsjön.
 
Tar Du minst 15 kontroller och lämnar in startkortet till Piteå IFs kansli senast 1 oktober har Du chans att vinna något av de priser som lottas ut. Vill Du ha ett diplom så anger Du det på startkortet.
 
Tar Du alla kontroller kan Du också delta i Svenska Orienteringsförbundets tävling, där vinnaren får ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden. I årets tävling gäller det att, i en enda mening, ge det bästa tipset på hur orientering kan bidra till att integrera fler nyanlända i det svenska samhället. Mer information om tävlingen finns på www.naturpasset.se.
 
De som inte har tillgång till internet kan skicka in startkortet tillsammans med tävlingsbidraget till Piteå IFs kansli, Orienteringssektionen, så skickas det vidare till Svenska Orinteringsförbundet.
 
Ansvariga för Naturpasset är Ann Persson, tel 164 86, Laila Myrlund, tel 241445, 070-5843478, Kurt och Barbro Renström, 070-3349721,
Dan Lidman 070-5452806.  

 

 

LYCKA TILL önskar Piteå IFs orienteringssektion

Naturpasset logo

Uppdaterad: 01 JUN 2018 21:53
Skribent: Ulf Nordlund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå IF Orienteringsklubb - Orientering
c/o Torbjörn Lundberg, Forellgatan 11
94135 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706431502
E-post: This is a mailto link

Se all info