Hoppa till sidans innehåll

Guide: Inloggning för medlemmar


För att få tillgång till information som endast är avsedd för föreningens medlemmar behöver du som är medlem logga in på hemsidan. Detta gör du på samma sätt som när du betalar din medlemsavgift. Har du trots detta glömt av hur det går till så är det genom att trycka på det lilla hänglåset uppe i övre högra hörnet som du når inloggningssidan.

 

Användarnamnet är antingen ditt personnummer, t.ex. 940102xxxx eller ditt IdrottsID, t.ex. IID12345678. Observera att det är två stycken "i" i IID och inte två stycken "L" eller 1:or.

Observera att om du är medlem i flera föreningar så har du samma inloggningsuppgifter oavsett vilken förenings hemsida du vill logga in på.

Har du glömt ditt lösenord? I så fall klickar du på länken "Glömt lösenordet?" i inloggningsrutan. Då kommer ett nytt lösenord att skickas ut till e-postadressen som är angiven på ditt IdrottOnline-konto. Om din e-postadress skulle vara felaktig så att mejlet för att återställa lösenordet inte kommer fram så kontakta oss så ändrar vi din e-postadress.

Skulle du fortfarande ha inloggningsproblem som inte berör det ovannämnda vänligen kontakta supportavdelningen This is a mailto link

Då man loggat in ser man en ny rubrik längst till höger i borden med länkar som heter Medlemsinformation.

Uppdaterad: 23 MAJ 2020 00:21 Skribent: Jakob K
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sätila Skytteförening - Skyttesport
Box 91
43822 Landvetter

Besöksadress:
Jägmästarvägen 25
51199 Sätila

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info