Hoppa till sidans innehåll

Cafeterian


se nedan för ansvarslista och instruktioner

Ansvarslista för säsongen 2015/2016 finns nu på egen flik.

OBS NYA RUTINER FÖR CAFETERIAN: LÄS NEDAN

 

           Matchlista 2015/2016

 (Obs! Ändringar kan förekomma) Aktuella matchprogram finns alltid i boxen "Sävaråhallen" till höger på startsidan!

 

 

 

 

INSTRUKTIONER:

ÖPPETIDER:

Cafeterian öppnar absolut senast 30 min före första match, dvs kaffet är klart, det ska vara uppdukat och klart då – är första match en distriktsmatch med lag från Skellefteå eller Örnsköldsvik ska cafeterian öppna 60 min före matchstart!

Cafeterian stänger när bortalaget som spelade sista matchen har lämnat hallen.

 

FÖRBEREDELSER:

Kolla i förväg att matchschemat inte har ändrats - det brukar vara uppdaterat på hemsidan.

Fördela bakningen inom laget -  ca 3-4  långpannor för 4-7 matcher! TA MED MJÖLK

Fördela arbetspassen inom lagets föräldragrupp – om  några större  barn hjälper till  räcker det med en vuxen, annars ska det nog var två vuxna inte minst för sällskapet skull.  2 timmars/pass brukar vara lagom.:

Hämta nyckel och växelkassa  hos Anna Karin Rågfeldt dagen före! Ring i god tid före och bestäm tid!! Anna Karin har Tel.070-3432898 och bor på Klövervägen 2

Alla inköp görs av Sofia Lindsjö. Hon ser till att allt som ska säljas finns på plats. Vid frågor eller om ni saknar något ring 0702530513!! Använd inte växelkassan för inköp! OBS  Ingen korvförsäljning om Ni endast har en match!

 

MATCHDAG:

Cafeteria ska öppnas dvs kaffet är klart inte senare än 30min ( ev 60 min vid långväga gäster före match! (det är då folk är sugen på en kopp kaffe ) och stängs när sista bortalaget har åkt hem-

 

Kolla att det finns vatten i nedre behållaren av korvvärmaren. Sätt in kontakten. Koka upp vatten i vattenkokare och häll i övre behållaren. Sätt termostat på 65-70C. Lägg i ca 10-20 korvar åt gången beroende på hur mycket folk det är i hallen.

I Sävar IBFs skåp (märkt) finns servetter, socker , te, kaffe, kexchoklad mm. Duka upp det och lägg upp kakorna på fat.

I kylskapet finns läsk, ketchup och senap, samt blandsaft. Tillbringare för mjölk och saft finns i skåpen – likså muggar.

För kaffet gäller en plastmugg kaffe (fylld till nedre kanten) /kanna. Man häller vattnet i gallret på toppen! Filter brukar ligga på mikron eller i skåpet ovanför. Observera att det fortfarande rinner vatten genom filtret när maskinen piper "klarsignal". Dra inte ut kannan på en gång. Fyll på en termos och sätt på nästa kanna direkt. Se till att termosen är fylld hela tiden- det går mycket kaffe

Priser: Kaffe 10kr,  läsk och loka 10kr , kexchoklad 10kr, , hembakat med dricka: kaffe + kaka 15kr/ saft + kaka 10kr-  Korv med bröd 15kr. Snåla inte! Saft till små barn (<5år ) kan vi bjuda på!

Domare bjuder vi på kaffe och vid flera matcher på nåt att äta.

OBS Vi kör enbart med riktiga kaffe muggar! Aldrig pappers eller plastvarianter! Aldrig!

När dagen är slut: Töm övre behållaren av korvvärmaren (OBS! varmt).

Packa kaka i lådor och förvara i kyl till dag 2 – annars tar Ni hem dessa.

Samla in ev kvarglömda muggar och glas i hallen. Diska muggar och glas och städa tillbaka i skåpen (går bra att ha i diskstället om Ni ska köra dag 2). Kör inte diskmaskinen  - den tar alldeles för lång tid! Städa övrigt tillbaka där Ni har tagit det ifrån.

Ta bort skräp ur hallen och grovsopa läktaren. Töm papperskorgar runt kiosken! Släng pantburkor och pantflaska i märkt sopsäck utanför fiket.

Släng skräpet i skolans container vid matsalen. Sopsäckar finns på mikron eller i städskåpet utanför . Nyckel till städskåpet finns ovanför micron. Stället med pantburkar ska låsas in i Cafeterian.

Efter avslutat fikahelg:

Efter avslutad fikahelg: Räkna av kassan dvs hur mycket ni sålt. För in i kassa boken. Se exempel i kassaboken.

Det ska enbart finnas 1000:- i växel. Tänk på att lämna olika valörer. Den summan ni sålt för läggs i en påse och lämnas tillsammans med skrinet  till den ansvarige för kassan, Patrick , 072-200 29 97.

Den ansvarige kontaktar Sofia i slutet av varje månad för överlämnade av kontanterna som då sätts in på vårt konto."

Uppdaterad: 31 OKT 2016 21:19
Skribent: Ulrika Glad
Epost: This is a mailto link

Klicka på bilden, så kommer du 

till SävarNytt! 

Postadress:
Sävar IK - Innebandy
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: This is a mailto link

Se all info