Hoppa till sidans innehåll

Ersboda - Sävar IK

2018-02-09 21:53
3-0 (0-0,1-0,2-0)
  • Uppdaterad: 2018-02-09 21:54

Första perioden
En jämn period där båda lagen bjuder upp och gör matchen underhållande. Sävar står upp väldigt bra mot seriens klart bästa lag och skapar nog så mycket som Ersboda. Försvarsspelet är riktigt bra. Jämfört med förra matchen så spelar Sävar väldigt bra
Andra perioden
Ersboda får ta ledningen i början på perioden på ett riktigt slumpmål. Ett skott som Fanny räddar men returen studsar på både Sävarklubbor och ben innan en Ersboda spelarare på en halvträff lyckas slå in  den i mål. Efter målet tappar Sävar spelet under några minuter. Men Sävar kommer igen och spelar riktigt bra. Flera möjligheter tilll kvittering skapas men avsluten alldeles för tama.
Tredje perioden
Fortsatt väldigt bra spel av Sävar. Chanser skapas men avsluten fortsätter på att vara tama och flera bra skott stryker utanför målramen. Ersboda får göra 2-0 på ett snyggt anfall. Egentligen enda gången som Sävarförsvaret går bort sig i matchen. Det finns flera bra lägen till att reducera men det vill sig inte i anfallspelet. 3-0 kommer och det är återigen väldigt slumpartat. En boll som slängs in framför mål och via en klubba går den i en hög båge fram till en fri Ersbodaspelare. Sävar fortsätter att skapa men några mål blir det inte. En match där Sävar kunde ha vunnit eller åtminstone kunnat vara närmre målmässigt. Matchen var riktigt underhållande, båda lagen bjöd upp. 
Sur förlust, där Ersbodas slumpmål fram till 1-0 visade sig vara betydelsefullt. Hade Sävar fått det så kunde matchen ha slutat helt annorlunda.
Alla i Sävar förtjänar beröm efter en vädlit

Skribent: Thomas Lundberg
Epost: This is a mailto link

Klicka på bilden, så kommer du 

till SävarNytt! 

Postadress:
Sävar IK - Innebandy
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: This is a mailto link

Se all info