Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan 2017-12-03


Välkomna till Meistaris Vetrarmót på familjen Liljas anläggning i Gottlösa utanför Mantorp!

Tävlingen är en inofficiell tävling med tre domare. Ingen licens behövs och du behöver inte vara medlem i SIF (Svenska Islandshästförbundet). Anmälan och betalning sker via Icesale senast 24 november (kostar inget att skapa konto).

Klasser:
Senior (fr o m 22 år): T8, T3, V5, V2, F2
Young Rider (fr o m 16 år t o m 21 år): T8, T3, V5, V2, F2
Junior (t o m 15 år): T8, V5
Specialklass för barn t o m 13 år

Prisutdelning kommer att ske i respektive klass förutsatt minst två startande. Vid endast en anmäld i en klass flyttas den automatiskt upp till nästa. Antal placerade i varje klass är beroende av antal startande i klassen, information om detta kommer att finnas i ryttarbrevet.

Framridning i ridhus (20x40) och utomhus (20x40), tävlingen sker i stora ridhuset (22x67).

Cafeteria finns en trappa upp i stora ridhuset.

Det finns 20 gästboxar, bokning sker direkt till Sissi Lilja This is a mailto link. Det är inte tillåtet att bygga egna hagar.

Specialklass barn
Ekipagen rider en och en på banan efter speakerns kommando. Ekipaget visar valfri gångart i ena varvet, saktar ner till skritt, byter varv och visar valfri gångart i andra varvet. Man väljer alltså själv gångart i respektive varv (vald gångart ska dock hållas hela varvet). Vill man visa skritt rids detta ett halvt varv. Ledare är tillåten i denna klass. Klassen kostar 100 kr/ekipage, anmälan till This is a mailto link senast 24 november, betalningsanvisning får du i ett svarsmail. Häst som tävlas i någon av de övriga klasserna får även tävla i specialklassen med annan ryttare.

Övriga klasser rids enligt FIPO på speakerns kommando och man är max tre ekipage inne på banan samtidigt. I T8 startar samtliga ekipage i vänster varv. Varje häst får tävlas i en töltklass och en gångartsklass (samt i specialklassen för barn med annan ryttare).

Vid strykning gäller återbetalning 80 % av inbetalt belopp mot uppvisande av veterinär- eller läkarintyg.

Tävlingsledare: Åsa Ståhlkloo 072-504 67 81, This is a mailto link

Välkomna!

Uppdaterad: 24 APR 2018 21:42 Skribent: Åsa Ståhlkloo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sportföreningen Meistari - Islandshäst
Cathrine Rustan, Högby Storgård
59076 Vreta Kloster

Kontakt:
Tel: 072-5009404
E-post: This is a mailto link

Se all info