Hoppa till sidans innehåll

Södra Ölands Ryttarförening - Ridsport

Välkommen till Södra Ölands Ryttarförening i Risinge. En ridskola och mötesplats för alla med hästintresse. 

Södra Ölands Ryttarförening, ridskola och samlingsplats på södra Öland för alla hästälskare. Hit är alla välkomna. Nybörjare, erfarna ryttare och ryttare med tävlingsambitioner på hög nivå. Vårt mål är att skapa glädje och gemenskap för dig som medlem oavsett ålder, kön eller bakgrund.

I Risinge på södra Öland erbjuder vi barn, ungdomar och vuxna en meningsfull och utvecklande fritidsaktivitet med hästen i fokus. 

Är du eller dina barn hästintresserade och vill börja rida. Då tycker vi att du ska överväga att gå med i Södra Ölands Ryttarförening. Ridsportsföreningen där fokus ligger på kamratskap, delaktighet, glädje, säkerhet och utveckling. Kontakta oss på Södra Ölands Ryttarförening. Vi har något för alla. 

Kontakta oss på Södra Ölands Ryttarförening om du vill börja rida eller tävla inom ridsport eller gå med i vår förening.

 

Missa inte chansen att vinna ridlektioner och drop-in-ridningar. Delta i vår kunskapsutmaning. 

Hälsogårdens Ridcenter i Risinge på Södra Öland Här bedriver vi på Södra Ölands Ryttarförening vår verksamhet i tätt samarbete med Hälsogården.

Nyheter från Södra Ölands Ry...

2021-02-06
Allt du behöver till årsmötet 13/2 klockan 13. Mötet hålls via Microsoft Teams
 
2021-01-31
Välkommen till årsmöte 13 februari klockan 13.00
 
2020-12-01
Ridningen på Södra Ölands Ryttarförening fortsätter. Vi följer riktlinjer och rekommendation som tagits fram av Svenska Ridsp...
 
2020-11-24
Södra Ölands Ryttarförening har anmält ett lag till lagallsvenskan div 3 i dressyr. Vill du vara med och rida. Kontakta Lovis...
 
2020-11-19
Södra Ölands Ryttarförening planerar att hålla årsmöte i digital form den 13/2 klockan 13.00. Mer information kommer.

Postadress:
Södra Ölands Ryttarförening - Ridsport
Emelie Salleke, Muningatan 17
38693 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0706550541
E-post: This is a mailto link

Se all info