Hoppa till sidans innehåll

Söka bidrag

09 SEP 2019 21:06
Det finns flera olika möjligheter för klubbar inom distriktet att ansöka om olika bidrag.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 21:06

Föreningar som är anslutna till Västergötlands Cykelförbund (VCF) kan ansöka om bidrag för träningsläger, ungdomslicenser och utbildningar i SCF:s regi som inte täcks av Idrottslyftet. Det är också möjligt att ansöka om bidrag till ungdomar som tävlar utomlands.

Dessutom kan varje förening söka om bidrag till andra projekt eller verksamheter som föreningen bedriver, eller vill bedriva.

Ansökan med underlag måste skickas in av respektive förening och utbetalning sker till respektive förening. Varje ansökan behandlas av VCF:s styrelsen och utbetalning sker efter positivt beslut.

Använd anvisad blankett nedan för ansökan om bidrag för träningsläger och licenser. Övriga ansökningar mailas This is a mailto link 

Sista dag för ansökan 2019 är 2019-11-30.


Blankett för bidrag till träningsläger

INFO: VCF betalar ut ett bidrag på 300 kr för varje cyklist 18 år eller yngre med tävlingslicens som har deltagit på träningsläger under året. Bidrag betalas dock inte ut förrän efter träningsläger genomförts. 

Blankett för bidrag till licenser

INFO: VCF står för licenskostnaden för alla cyklister som är 18 år eller yngre under året men måste ansökas och redovisas.

Skribent: Madelene Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västergötlands Cykelförbund
Rehn, Annie Buscks gata 9D
457 72 Grebbestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastergotlandscf@scf...

Se all info