Hoppa till sidans innehåll

Arrangörs- och tävlingsträff

20 OKT 2020 10:03
Västergötlands Cykelförbund välkomnar representanter från distriktets samtliga klubbar och Västgötacupens befintliga samt blivande arrangörer till ett planeringsmöte inför cykelåret 2021.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 14:05

Träffen är inställd och vi planerar istället att bjuda in till en VCF-dag den 6 februari.

Uppdatering 2020-10-30:

Med anledning av de nya restriktionerna i Västra Götaland kommer mötet inte genomföras som ett fysiskt möte. Vi jobbar på att få till ett digitalt möte istället vid samma tidpunkt och återkommer inom kort.

Västergötlands Cykelförbund välkomnar representanter från distriktets samtliga klubbar och Västgötacupens befintliga samt blivande arrangörer till ett planeringsmöte inför cykelåret 2021. Tillsammans spånar vi om framtida tävlingar, läger och samarbeten. Eftermiddagen blandas med information, planering, idéer och förslag. Bland annat berörs följande punkter:

  • Grenöverskridande ungdomsläger 2021
  • Hur kan vi förbättra samarbetet mellan grenarna
  • Landsvägsarrangörer diskuterar om det är möjligt att arrangera landsvägsserie 2021, ungdomssatsningen “Västgötalaget 2021” och tävlingsplanering. Hur kan vi bryta trenden med att allt färre landsvägstävlingar arrangeras och kan VCF hjälpa till för att få fler klubbar ska arrangera nationella landsvägstävlingar?
  • Västgötacupen 2021 - Arrangörer för Västgötacupen samlas för att utvärdera årets cykelsäsong och planerar kommande säsong.

Obs, för att få arrangera deltävling i Västgötacupen 2021, är det krav på att någon från föreningen medverkar på detta möte.

I nuläget har vi endast kommittéer för landsväg och mountainbike, men vi vill gärna ha i fler grenar.

Västergötlands CF erbjuder milersättning för resan till och från Vårgårda för klubbar anslutna till VCF (en bil per förening).

Träffen äger rum söndagen den 8 november med början kl 16:00


Epost: This is a mailto link

Postadress:
Västergötlands Cykelförbund
Rehn, Annie Buscks gata 9D
457 72 Grebbestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastergotlandscf@scf...

Se all info