Hoppa till sidans innehåll

Bestämmelser och Bidrag


Bestämmelser

Stadgar för utmärkelser inom Västergötlands Cykelförbund

 

Ansök om bidrag hos Västergötlands cykelförbund 

Det finns flera möjligheter för klubbar inom distriktet att ansöka om olika bidrag.  Föreningar anslutna till Västergötlands Cykelförbund (VCF) kan under 2020 liksom tidigare år ansöka om bidrag för träningsläger, ungdomslicenser och utbildningar i SCF:s regi som inte täcks av Idrottslyftet. Det är också möjligt att ansöka om bidrag till ungdomar som tävlar utomlands. 

Dessutom kan varje förening söka om bidrag till andra projekt eller verksamheter som föreningen bedriver, eller vill bedriva.

Ansökan med underlag måste skickas in av respektive förening och utbetalning sker till respektive förening. Varje ansökan behandlas av VCF:s styrelsen och utbetalning sker efter positivt beslut. Förtydligande: Klubbar kan endast få bidrag en gång per aktivitet under samma år. 

Använd anvisad blankett nedan för ansökan om bidrag för träningsläger och licenser. Övriga ansökningar mailas This is a mailto link 

Sista dag för ansökan 2020 är 2020-11-30.

Ansökan till bidrag till träningsläger

VCF betalar ut ett bidrag på 250 kr för varje cyklist 18 år eller yngre med tävlingslicens som har deltagit på träningsläger under året. Bidrag betalas dock inte ut förrän efter träningsläger genomförts.

Mall för bidrag till licenser

VCF står för licenskostnaden för alla cyklister som är 18 år eller yngre under året. 

 

 

            


           

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 21:22 Skribent: Madelene Olsson

Postadress:
Västergötlands Cykelförbund
Rehn, Annie Buscks gata 9D
457 72 Grebbestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastergotlandscf@scf...

Se all info