Hoppa till sidans innehåll

Bidrag


Ansök om bidrag hos Västergötalands cykelförbund 

Det finns flera möjligheter för klubbar inom distriket att ansöka om olika bidrag.  Föreningar anslutna till Västergötlands Cykelförbund (VCF) kan under 2018 liksom tidigare år ansöka om bidrag för träningsläger, ungdomslicenser och utbildningar i SCF:s regi som inte täcks av Idrottslyftet. Under 2018 är det också möjligt att ansöka om bidrag till ungdomar som tävlar utomlands.

Dessutom kan varje förening söka om bidrag till andra projekt eller verksamheter som föreningen bedriver, eller vill bedriva.

Ansökan med underlag måste skickas in av respektive förening och utbetalning sker till respektive förening. Varje ansökan behandlas av VCF:s styrelsen och utbetalning sker efter positivt beslut.

Använd anvisad blankett nedan för ansökan om bidrag för träningsläger och licenser. Övriga ansökningar mailas This is a mailto link 

Sista dag för ansökan 2018 är 2018-11-30.

Ansökan till bidrag till träningsläger

VCF betalar ut ett bidrag på 250 kr för varje cyklist 18 år eller yngre med tävlingslicens som har deltagit på träningsläger under året. Bidrag betalas dock inte ut förrän efter träningsläger genomförts.

Mall för bidrag till licenser

VCF står för licenskostnaden för alla cyklister som är 18 år eller yngre under året. 

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 21:41 Skribent: Stefan Halleröd

World Cup i Vårgårda

 Logga Västgötacupen 2019

 

Bioracer loggo

 

Postadress:
Västergötlands Cykelförbund
Christer Andersson, Agnetorp Tiarp
522 94 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info