Hoppa till sidans innehåll

MTB-Serieprogram 2019

23 APR 2019 19:48
Nu är programmet för 2019 års MTB-serie klar och finns att beskåda under dokument.
  • Skapad: 23 APR 2019 19:48

SMACK och Upplands Cykelförbund inbjuder alla att delta i 2019 års upplaga av MTB-serien / Upplands Cup MTB!

Träningsserien körs i norra Stor-Stockholm och Uppland i princip varannan torsdagkväll från den 25 april till den 7 september med uppehåll under juli månad.
Serien omfattar 10 omgångar och är öppen för cyklister från alla klubbar, aktiva och motionärer, unga och gamla, och alla omgångar ingår i Upplands Cup MTB.

Nyheter för året:
  • Vi hälsar IK Rex och CK Stabil välkomna som arrangörer. Vi har inte helt klart med samlingsplatser och banor för deras omgångar i augusti men  info kommer i god tid.
  • Vi har från i år infört föranmälan via formulär på SMACKs hemsida, detta för att korta ner köerna inför omgångarna.

I övrigt fortsätter vi med de populära banorna från föregående år och med tidtagning med Mylaps-chip. Du som har eget Mylaps chip använder det, du som inte har chip får hyra ett för 20 kr per gång.


Startavgifterna är även i år 30 kr och ev. hyrchip kostar 20 krBetalning via Swish (bussigt om ni frivilligt lägger på 2 kr per betalning eftersom banken tar det av idéella föreningar) och naturligtvis ingår fika och trevligt eftersnack efter målgång precis som tidigare


Föranmälan via SMACK hemsida http://www.smack.se/mtb-serien-foranmalan/ senast kl 17:00, därefter gäller direktanmälan på plats via mobilen senast 30 minuter före första start.

I Upplands Cup samlar man poäng, både individuellt och i klubbtävlingen. Avslutningen kommer att hållas direkt efter den sista omgången i Knivsta den 7/9. Då blir det förstärkt fika och prisutdelning för Upplands Cup.
MTB-serien / Upplands Cup MTB 2019 är sanktionerad av Upplands Cykelförbund. 
Vi startar den 25 april kl 19:00 med Pinbacken MTB i Märsta. Läs mer i inbjudan och program som bifogas detta mail.
MTB-seriens program finns på SMACKs hemsida www.smack.se och på SMACKs Facebook samt på Upplands CFs hemsida och Upplands CFs Facebook.
Resultaten kommer också att publiceras kontinuerligt på SMACKs hemsida under fliken Serien/MTB-serien samt på Upplands CFs hemsida.
Cykelhälsningar! / SMACK och Upplands CF.
Skribent: Stefan Lagerkvist
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Upplands Cykelförbund
Gnejsvägen 25
193 41 Sigtuna

Kontakt:
Tel: +46707832585
E-post: This is a mailto link

Se all info