Hoppa till sidans innehåll

Abonnemangsregler

21 APR 2020 22:57

Alla tennissugna spelare oavsett klubbtillhörighet är välkomna att teckna ett sommarabonnemang på Framnäs tennisbanor😊
  • Skapad: 21 APR 2020 22:57

 

ABONNEMANGSINFORMATION 2020 - TK AROS UTOMHUSBANOR VID FRAMNÄS

 

  • Alla abonnemang tecknas genom att maila till This is a mailto link och kostar 1350,- SEK + 300,- SEK för deposition för tagg (för dig som inte har betalat deposition sedan tidigare). Alla huvudabonnenter blir medlemmar i TK Aros, medlemsavgiften är 150kr och är inkluderat i abonnemangsavgiften på 1350:-. Så för er nya abonnenter så behöver vi ert fullständiga namn, postadress, e-mailadress, telefonnummer och personnummer för att kunna lägga in er i TK Aros medlemsregister, ges via mail i samband med tecknande av abonnemang. Som medlem får man bl.a 10% rabatt i Bellevues shop, bra priser på strötidsbokning på tennis mm på Bellevue,  finns mer information om våra förmåner på vår hemsida.
  • Vill ni säga upp ert abonnemang ber vi er lämna tillbaka er nyckel så snart ni kan och meddela oss via mail, senast 30 maj 2020 för att få tillbaka sin deposition. 

 

  • Inbetalning sker via vårt bg 639-0785 eller swisha till 1230425710, vänligen skriv ert fullständiga namn som meddelande och att det gäller sommarabonnemang. För att kunna hämta ut en tagg så ska betalning ha gjorts.

 

  •  Bokning av banor görs via bokningssystemet www.boka.se.

Namn och mailadress behövs för att lägga in er i bokningssystemet. För er som redan använder er av boka.se i andra sammanhang så är det samma lösenord ni ska använda och kommer då inte få ett nytt lösenord skickat till er. Ni får tillgång till boka.se efter betalning.

 

  • Strötider kan bokas max två timmar i rad och 1 vecka framåt i tid. Upp till 3 aktiva bokningar per abonnent. (ex. Måndag 15-17, onsdag 17-19, torsdag 12-13, när en bokning har spelats (eller passerats) så har man två aktiva bokningar och då kan man boka ytterligare en tid, så är man aktiv i boka.se så kan man spela varje dag så länge det finns tid. Vill man spela två timmar i rad så lägger man in det som en bokning och inte två bokningar!)

 

  • Vid förhinder (sjukdom, semester etc.) så ska tennis tiden avbokas.

 

  • En tagg per abonnemang, så är ni flera som vill spela på samma abonnemang är det ok men bokningsreglerna är densamma som för en abonnent dvs 3 aktiva bokningar 1 vecka framåt i tid. Den som står på abonnemanget får tillgång till boka.se.  Medspelare som inte står på abonnemanget får använda samma inloggningsuppgifter till boka.se som abonnemangets huvudinnehavare.

Självklart är alla medspelare väkomna att bli medlemmar i TK Aros, hör av er isåfall så att vi kan registrera er som medlemmar efter betalning på 150 kr.

 

Vid frågor kring abonnemang och bokningssystem,

maila: This is a mailto link eller boka.se support om det är frågor kring bokningssystemet

Gå gärna även in på vår hemsida: www.tkaros.se för senaste/mer information.

Skribent: Christer Allgårdh
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

 

image0698.png

blobid2.png

imagerf8kn.png 

Postadress:
TK Aros Västerås - Tennis
Bellevuestadion, Tunbyvägen 91
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: 0735343515
E-post: This is a mailto link

Se all info

imagebnsd5.png