Hoppa till sidans innehåll

Trausti Islandshästklubb - Islandshäst

Välkommen till Trausti islandshästklubb!

Trausti är en islandshästklubb som är ansluten till SIF. Vårt upptagnings område är Blekinge och södra Småland. Vi är den lilla klubben som värnar om hela familjens intresse kring hästen. Klubben där alla ska känna sig välkomna!

 Medlemskapet i Trausti är baserat på kalenderår, januari - december. Vi anordnar olika typer av aktiviteter som t ex ungdomsdagar, ridkurser, föreläsningar, ritter, tävlingar mm. Som medlem i Trausti får du SIF´s tidning Islandshästen. Det ingår dessutom en kollektiv olycksfalls försäkring.

Ett medlemskap i Trausti ger dig bla förmåner som:

  • Möjlighet att påverka föreningens aktiviteter.
  • Rabatterade deltagaravgifter för aktiviteter i föreningens regi. Inplanerade aktiviteter följer man lättast på vår fb-sida.
  • Medlemskap i SIF, Svenska islandshästförbundet.
  • Tidningen Islandshästen.
  • Olycksfallsförsäkring.

 

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.

 

 

OBS! Medlemsavgiften för 2020 betalas på konto 170300-8

Skriv ditt namn som meddelande och mejla This is a mailto link när betalningen har skett, ny medlem mejlar även personnummer, adress och mejladress.

Glöm inte gilla vår facebook sida "Trausti Islandshästklubb" och gå med i gruppen " Trausti islandshästkubb medlemmar", där kommer löpande info om aktiviteter i klubben och annan info. Vill du/ni anordna något i Traustis regi, kontakta någon i styrelsen :)

 

Medlemstyp

 Krav    
Senior Över 18 år         535Kr    
Junior  13- 18 år            270kr    
Stödmedlem

 

Kräver medlemskap i annan SIF-ansluten klubb

135 kr

    
Familjemedlem

 

Första medlem 535kr, medlem nr.2, 220kr, övriga fam.medlemmar ingen avgift. Familjemedlemskap förutsätter att samtliga medlemmar är skrivna på samma adress.

   
       
Introduktionsmedlem  Inte varit medlem i SIF de senaste tre åren, 300 kr.    

Postadress:
Trausti Islandshästklubb - Islandshäst
Gullfingertorpet 2
37374 Jämjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: martina.akesson@home...