Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsklubben


Storsatsning på Fotboll i dess bästa form för ungdom och uppåt.


Skapa intresse och gemenskap för idrotten.


Aktiviteter för att stärka och bidra till en positiv utveckling.

 

Våra Visioner:

Vi satsar hårt för att nå Div 1 som är vårat mål i klubben för både Dam och Herr.

Med mycket träning och utbildning av våra spelare så ser vi bara framåt!
Vi klättrar uppåt och skall nå toppen.
Våra ungdomar skall ha bra förebilder och själva kunna bli framtidens elit spelare och känna att klubben står bakom till 100%. 

 

Personuppgifter i idrotten

Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) som innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet och ställer hårdare krav på hur personuppgifter får behandlas.I samband med införandet av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har Riksidrottsförbundet (RF) tagit fram en uppförandekod för idrottsrörelsen. Målet är att skapa en enhetlig behandling av personuppgifter inom idrottsrörelsen och att förenkla den specifika information som förbund och föreningar inom idrottsrörelsen måste känna till.

Varje förbund eller förening har ett ansvar att informera sina medlemmar om uppförandekoden samt att säkerställa att det finns någonstans dit medlemmar kan rapportera missbruk. Styrelsen är ytterst ansvarig för att koden efterlevs.

Uppförandekoden ska ses som ett komplement till dataskyddsförordningen och kan komma att uppdateras efter samråd med Datainspektionen.

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter, alltså uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk levande person. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. 

Det finns dock särskilda regler för hur dessa uppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. RF har därför antagit en Integritetspolicy för behandling av personuppgifter. Policyn beskriver hur vi samlar in, lagrar och delar personuppgifter.

I slutändan handlar det om att skydda enskilda personers rättigheter. För att behålla människors förtroende är det viktigt att hela idrottsrörelsen följer de regler som finns.  

En grundregel är att vi inom idrottsrörelsen aldrig kan äga våra medlemmars personuppgifter – vi lånar dem.

För frågor om uppförandekoden eller allmänna frågor om dataskydd, kontakta This is a mailto link.

Uppdaterad: 20 AUG 2018 16:27

Följ oss på twitter

 Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Postadress:
Trollhättan Syrianska FK - Fotboll
Guldvingevägen 1
46164 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 076-277 40 57
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sponsoricon