Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


De senaste åren har allt fler kommuner börjat ta fram långsiktiga investeringsplaner för idrottsanläggningar. Vi på RF-SISU Stockholm tycker detta är bra och ser gärna att fler kommuner tar fram långsiktiga planer för idrottsanläggningar.
 
Nybörjare, elitspelare, eller en tioåring som drömmer om OS. För Thomas Csiffary spelar det ingen roll. På badmintonplanen ska alla ha lika mycket uppmärksamhet.
 
Hallå där Göran Hellgren, ny idrottskonsulent för orientering på RF-SISU Stockholm
 
Sonja Dousa, från Kista SC, är nominerad till RF-SISU Stockholms utmärkelse Årets Barn och ungdomsledare. Hon brinner för barns delaktighet, unga ledare och att fler kvinnor ska idrotta på Järvafältet.
 
Jan ”Isse” Isaksson startade sin tränarkarriär 1984 för BK Järva i Husby. 36 år senare är han fortfarande kvar i samma förening. Nu är han nominerad till RF-SISU Stockholms utmärkelse Årets Barn- och ungdomsledare.
 
Endast fem procent av tjejerna i högstadiet i Vårby gård är med i en förening. Det vill vi på RF - SISU Stockholm vara med och förändra!
 
RF-SISU Stockholm i samarbete med Huddinge kommun och det lokala föreningslivet gör en satsning i Vårby Gård och Flemingsberg för att få fler att hitta in till idrotten.
 
Vi på RF-SISU Stockholm kommer under våren 2020 arrangera flera utbildningstillfällen för dig som vill stärka och utveckla ditt ledarskap. Säkra din plats redan nu, dessa utbildningar är populära och blir ofta fullbokade.
 
Hallå där Stefan Ålander, ny idrottskonsulent för innebandyföreningarna på RF-SISU Stockholm under 2020.
 
En organisation. Ny webbsida. Nytt utseende. Samma som tidigare, men lite enklare och mycket snyggare!
 
Från oss alla, till er alla, tack för ett fantastiskt 2019! God Jul och Gott Nytt år önskar vi på Stockholmsidrotten ❤️
 
Idag fyller Barnkonventionen 30 år. Det ska vi fira!
 
Just nu genomför Stockholmsidrotten ett stort arbete för en tryggare idrottsmiljö tillsammans med Stockholmsdistriktets ishockeyföreningar för barn och ungdomar i åldern 7 till 19 år.
 
På Tränarforum den 20 oktober var ämnet ”Hållbara idrottare – psykisk ohälsa inom idrotten” Det blev en minnesvärd dag med bra föreläsningar, djupa samtal, skratt och tårar.
 
Under vintern gör Stockholmsidrotten en ledarsatsning på ungdomar från fritidsgårdarna i Spånga Tensta.
 
12

Postadress:
Tynningö Idrottsförening - Simidrott
Tina Hallsten, Norra Tynningövägen 10
13492 Tynningö

Kontakt:
Tel: +46706650292
E-post: tynningoif@gmail.com

Se all info