Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


"Vi försöker verkligen vara en förening för alla...på riktigt". Följ med till Åkra FC, en förening präglad av allas lika värde och samma möjlighet att spela fotboll.
 
Under fredag och lördag genomfördes Idrottens dag på Lögarängen i Västerås. Två härliga dagar med rörelseglädje i fokus.
 
Välkommen till en digital träff den 20 oktober kl. 18.30 med målet att öka kunskapen om hur vi får fler barn och unga att stanna kvar inom idrottsrörelsen och hur vi skapar trygga och utvecklande idrottsmiljöer.
 
Den 30 september och 1 oktober genomförs Idrottens dag i Västerås. Lördagen den 1 oktober är en öppen dag dit alla som vill är välkomna för att prova olika idrotter och aktiviteter på Lögarängen i Västerås.
 
Den 12–18 september pågår Parasportveckan där vi välkomnar till digitala föreläsningar och workshops samt erbjuder möjlighet att prova olika parasporter. Vi lyfter också goda exempel. Idag hälsar vi på hos Ekeby BK Stars.
 
Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration, kontrolluppgifter och idrottsföreningen som arbetsgivare.
 
RF-SISU Västmanland välkomnar till två informationsträffar gällande återstartsstöd för ansökan från och med oktober 2022. Informationsträffarna är öppna för samtliga idrottsföreningar i länet.
 

Bli en del av vårt team!

(2022-08-25 08:38)
RF-SISU Västmanland söker två nya kollegor. En idrottskonsulent med inriktning inkludering och en idrottskonsulent/kommunikatör.
 

Parasportveckan 2022

(2022-06-28 07:25)
Den 12–18 september är det dags för Parasportveckan 2022. Under veckan välkomnar vi till intressanta, digitala föreläsningar och workshops samt erbjuder möjlighet att prova olika parasporter.
 
 
Året var 2022 i den allra vackraste av tider mellan hägg och syren på välkomnande Kungsörstorp. Och det var, efter år av framflytt på grund av en pandemi, återigen dags för Folksam Ledarcamp.
 
I lördags genomfördes en familjedag i Norberg inom ramen för tidiga insatser för asylsökande (TIA). En lyckad dag fylld av aktiviteter och glädje.
 
I Rytterne är idrottsplatsen en samlingsplats över generationsgränserna. Knatteträningen i fotboll blandas med Mölkkyträning för äldre. Men så har det inte alltid varit. Följ med på resan från en förening i kris till en landsbygdsförening för alla.
 
Är du ung och idrottsledare? Då har vi en inspirationskväll för just dig!
 
Den 30 september och 1 oktober 2022 arrangeras Idrottens dag i Västerås. Vill din förening synas, nå nya målgrupper och få en möjlighet att rekrytera fler medlemmar? Då är Idrottens dag något för er!
 
12

Postadress:
Västerås FK Modell - Flygsport
Ove Andersson, Åsgatan 2C
72463 Västerås

Kontakt:
Tel: 0702228896
E-post: ovef2b@gmail.com

Se all info